Jag ska faan förstöra den här skitsaken....NU JÄVLAR!!



Är jag glad? NEJ ABSOLUT INTE!! JAG ÄR TURBO MEGA SKIT SUR!! så jävla förbannad!! på vad?? jo den här jävla skitdatan!! Det e min styvpappas data å den suger nötkött!! den är jätte krånglig, den stänger ne allt och ändrar i texter, jag driver inte den här datan är faan hemsökt av en pissmyra som vill göra livet surt för mig!!
Inte för att datan är mitt liv men om man sitter och håller på att göra något på den så vill man ju inte att det ska stängas ner! Jag satt  nyss inne på bilddagboken, med samma bild som här så skulle jag skriva en liten lustig dikt som bara kom ut när jag satt och skrev, men när jag nästan var klar så raderade datan allt jag skrivit och gick in på min startsida på bilddagboken istället! och jag kommer inte skriva ner den igen heller för jag minns inte!! SKIT DATA JAG HATAR DEN, JAG VILL ATT DEN SKA DÖÖÖ!!! jag vill slänga den i väggen!! eller varför inte slå sönder den med ett baseboll trä?? jag vill ha en lila som är så tung att bara den argaste människan kan bära den! jag skulle lugnt kunna hålla i 2 stycken!
min ilska brukar gå över om jag skriver att jag är skitarg och skriver vad jag vill göra med det som jag e arg på men jag e för arg och uppjagad för att lugna ner mig, det e sjukt! varför ska jag vara pissförbannad sista dagen på året???
Det här är inte min dag...jag önskar att det bara var slut så att jag fick gå och lägga mig och gråta bort allt som jag e sur på just nu, som t.ex dig, varför kan du inte känna med mig för en gångs skull?? varför kan du inte säga något för att pigga upp mig istället för att göra mig ännu argareör när du reagerade som du gjorde så blev jag sårad över att du tror sådanna saker om mig, beroende kan du vara själv! Du skulle också bli arg om datan bara stängde ner det du höll på att skriva, vem skulle inte det?? inte äns världens snällaste människa skulle klara det, människan skulle brööööla som en tjur och ögonen skulle ploppa ut.
"FUCK THE WOOOOORLD"  skulle den personen skrika å hoppa ut för ett stup...
Nu låter det verkligen som att datan styr våra liv, men gör dem inte  det lite grann?? Vi måste kolla allt på datan! Jag blir bara argare och argare på den här skit saken när jag sitter och skriver för helt plötsligt så skriver jag meningar mitt i andra!! det är svårt att förklara men det är jätte frustrerande när det blir så!! Nej nu ska jag inte lägga någon mer av MIN tid på den här saken för det är den inte värd, jag längtar så tills jag kan använda min egen data.

Jag läste i "Okej" att nu ska serien vampire dairy spelas även i Sverige, den kommer gå på tv6 å ska komma någongång i Januari. lite kul för jag har redan sett dem 5 första avsnitten av den, väldigt bra och spännande om jag får säga något om den xD Min favorit är då karaktären Damon Salvatore, en skit snygg elak vampyr moahahahah han ska jag gifta mig med och förstöra allt som gör mig arg!! det tekniska då för jag vill inte vara en mördare, dem e för dumma och fula för att dö! Dem människor som e dumma mot mig någongång i framtiden, då jag å Damon e gifta ska jag göra så att dem är odödliga, "jäääj" tänker dem kanske men bara för att dem e odödliga betyder inte att dem e i samma ålder hela tiden, neeeej dem ska åldras!! dem kommer önska sig död, dem kommer krypa för mina fötter och gråta. "snälla döda oss! jag orkar inte!" men jag ska vända mig om!
mohahahaha!  neej vad hemsk jag är! men se, jag är inte arg längre, jag har slutat bita mig i läppen av frustration och jag skakar inte längre, det lönade sig att skriva hemska saker. Nej jag ska inte ge någon evigt liv, jag ska bara ge kalla ord och vända på klacken. jag ska ha sista ordet, och jag ska gifta mig med Damon :D
fast det e ju bara en karaktär....men vadå, jag kan drömma och i drömmar blir liven alltid mycket lättare och bättre, man har mer pengar och ståtligare bröllop och man duger alltid till. Man får alltid den mannen eller killen man vill ha där och man får resa hur mycket man vill!
Jag brukar dagdrömma ganska ofta och på kvällenn när jag ska sova så tänker jag alltid en fin och rätt så verklighetstrogen berättelse tills jag blir trött och somnar, nästa dag så fortsätter jag på dem ;)

GOTT NYTT ÅR :D


Pizzas ord hörs igen...



Jag har tusen bilder på datan från min mobil som jag måste använda, både på bdb, facebook och jaa här på bloggen. Lite jobbigt för det är så himla mycket! man får liksom ta första bästa som man ser när man ska leta bilder som passar inlägget, den här kommer då inte passa så bra eftersom att jag ser glad ut xD men strunt i det.

Igår så åkte jag buss med Natta, vi brukar ha saker att prata om och när vi är tysta så är det inte för att man inte har något vettigt att säga eller så, inget kallprat liksom utan när vi är tysta är det för att det är skönt. Men sedan så gick det på en tjej i min klass på bussen och Natta ropade genast till sig henne, det är liksom inget fel på henne inte alls men saken är den att hon är liksom bara min klasskompis, inte kompis kompis. vi brukar inte snacka så mycket, det brukar väl vara dem vanliga fraserna som "hej", "när börjar vi", "hej då". Men så sitter hon där ialllafall och Natta går av tidigare, det är lite jobbigt för hon är bättre på att föra och hitta på konversationer, jag är bättre på att fortsätta dem eller att iallafall försöka. så då fick jag iallafall sitta ensam 2 stationer med henne, men det var ändå jätte jobbigt för man vill ju inte sitta där helt tyst så jag fick försöka föra konversation. Men det blev kallprat, och det hatar jag så himla mycket! När man liksom känner sig tvungen att försöka prata och man får ingen respons från den man försöker föra konversation med, det verkar ju vara uppenbart att dem kanske inte har lust att prata. men då blir det istället den här döda tystnaden.
När bussen var framme på min station så sprang jag nästan ut för att slippa föra mer konversation, det känns så hemskt eftersom att det är en som man gått i skolan med nu i 1 och 1 halvt år.
Nästa gång så går jag av tillsammans med Natta och går hem resten av biten så slipper jag bli ensam med någon jag inte har något att prata med.

och sen en till sak, varför håller folk på att stänga ner en massa företag när man får sämre och svårare att söka jobb nu?? jag hörde att dem ska stänga ner sony ericsson någonstans och det är för jävligt! då blir det ju fler arbetslösa och det kommer bli kaos på arbetsmarknaden. aja jag ska inte skriva mer om det eftersom att jag inte vet så mycket om det, jag snappade liksom bara upp det lite grann när jag satt här och skrev. vågar inte säga något här som sedan inte visar sig stämma, det vore ju lite pinsamt hahah.

Jag har iallafall skaffat nytt lösenord tillFronter nu, fick gå till en gubbe i skolan, han förstod mig typ först inte men det löste sig. jag kommer in på det nu och det känns ju bra :D imorgon ska jag titta på Lucia två gånger, först kvart i 8 på Annmari, hon ska vara pepparkaka ;) och sen halv 10 eller aa typ 20 över 9 så börjar Lucian i skolan, det är bara musik och artist 2orna som ska göra det, vi i teater fick inte vara med. för att vi inte hinner eller för att vi sjunger jätte fult xD eller några av oss, vissa har faktiskt sångröster. hade varit kul att vara med i Lucia. dem ska iallafall stå i kyrkan där i Skärholmen och sjunga, dem kommer även gå till Stadsteatern och sjunga för skådisarna och regisörerna å alla dem andra somjobbar där, på den delen så är jag en aning avundsjuk. jag vill också! varför får dem det och inte vi?? vi kommer aldrig få visa upp oss för någon på stadsteatern, om dem inte kommer frivilligt till våran "Avståndet mellan vagn och plattform" som vi visar i januari, men det känns inte så där jätte jätte troligt. men aja.

nu ska jag gå och äta tror jag, eller jaa typ snart ;)

tjipp å hej

Jag har saker på tungan



Det känns lite jobbigt just nu, Jag har glömt bort mitt lösenord till fronter och det är inte alls bra för på fronter så ligger alla skoluppgifter. och det finns ingen knapp som man kan trycka på så att man kan buta lösenord, på vissa hemsidor så finn det en slags knapp som man kan trycka på som det står "glömt lösenord? tryck här" på men det finns inte på fronter och jag blir himla sur på det. jag har prövat alla lösenord som jag kan tänka mig, alla som jag någonsin haft men det går ju inte. så det är jag lite irreterad på.

och så är jag irreterad på små tjejer som tror att dem är så mycket äldre och mognare än vad dem egentligen är, men mest kanske jag stör mig på deras föräldrar som låter dem vara så som dem är. då pratar jag om lågstadieflickor som går omkring med nyaste mobilerna, smink och väldigt vuxna kläder. Visst jag fick själv min första mobil i lågstadiet, 2:an men det var för att jag bodde en bit från skolan och fick åka buss dit. det var ju för att mina föräldrar skulle få tag på mig, men det var inte värsting mobilen för det. det var en som man kunde skriva sms på och ringa med. jaa och spela "snake" på också men det är inte viktigt. Dem som jag har sett ha haft mobiler och som går i den klassen har senaste modellerna, dem kan ta bilder, filma, gå in på internät och en massa grejjer. visst dem kanske bor själva en bit från skolan men snälla! dem har precis lärt sig läsa och skriva!  dem behöver inte dem där mobilerna :O dem tillverkar ju faktiskt fortfarande enkla mobiler.
och sedan det här med smink, det är sorgligt att se småflickor gå omkring och se ut som äldre fjortisar. redan i den åldern börjar dem att förstöra hyn, om dem skulle ha finnar så skulle jag förstå dem lite grann...jag brukar själv ibland sminka mig för att dölja finnar, även fast man kan få fler av det om man inte tvättar sig ordentligt och så. men dem! dem har inte hunnit få finnar än men ändå använder dem det.
och kläderna, dem är vuxnare än mina egna och ändå är jag typ 8 år äldre än dem. Det var en gång som jag såg en liten flicka med världens jacka, som var typ ett ganska dyrt märke och sånna jackor vill man inte smutsa ner, och så hade hon ett par converse skor. det är inte så ovanligt egentligen men jag menar varför ska föräldern slänga bort 700 kr på ett par skor som går snabbt sönder till en unge som fortfarande leker vilda lekar så att skorna går ännu snabbare sönder. jag vill i och för sig själv ha sådanna skor men det hör inte hit xD och sedan köpa värsta ipoden till ungen! det är helt sjukt! och det här är nästan vräst av allt, dem säljer trekants bikini till små barn i klädaffärerna! till ungar som inte äns har börjat få bröst än! det blir jag ganska sur på.

och sedan så stör jag mig på när folk säger att man gjort och sagt någonting som inte stämmer, vart fick dem liksom luft ifrån??

aja nu ska jag dra och lyssna på klassisk musik xD hade prov på det igår och jag känner mig väldigt nöjd med det ;)

RSS 2.0