Pizza på helium...



nämen kolla, det e från sist jag å Manda träffades vilket var jätte länge sen! jag kan liksom fortfarande ha skinnjacka där! tror jag har färgat håret sen dess hahahah


 

 

det här påminner mig om en sak, snart får jag träffa Manda igen å det ska bli helnajs :D


hepp hepp




Den kvällen som jag gjorde den här otroligt korta videon så var jag väldigt trött och tyckte att allt, precis allt! var skit kul, jag satt och skrattade åt att mitt garn ramlade ner på golvet och att svanskotan höll på att ta kål på mig.
och så tyckte jag att den här videon blev ett mästerverk, att alla skulle gilla den, typ älska den! och skratta ihjäl sig lika mycket som jag gjorde

men nu när jag är pigg, så är videon helt plötsligt något väldigt tråkigt... xD

tänk vad man kan ändra uppfattning på saker bara av att vara trött eller inte trött!

Så ge mig min styrka




Jag har haft väldigt svårt att skriva på sista tiden, det är liksom som en torka som drar över min hjärna, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. för det gäller liksom inte bara bloggen utan det gäller i mitt vardagliga liv också. som när jag ska skriva uppsatser! det tar säkert 1 timme att bara komma på den allra första meningen! det är lite synd tycker jag, och sedan så skulle jag vilja skriva berättelser men där är ju torkan som värst...det är liksom sahara öknen där och stora konstiga bollar flyger över som i öde western filmer.

vad ska jag göra åt saken?? jag vill ju verkligen skriva!
fast jag tror jag har kommit en liten bit på vägen att bli duktig på att skriva, jag har nämligen hittat min inspirations källa! nämligen Thåström :D
Hans låtar får mig att tänka till och skriva saker, såå hans skiva som jag har här i bokhyllan borde göra susen!

Så det är min styrka?
eller är jag bara naiv nu som tror att det faktiskt kan funka?
jag vet inte, det ända jag vet är att jag har fått någon konstig smak i röven...har suttit för länge på den här stolen framför datan, men ändå är den mjuk :O

På Onsdag ska jag på ett infomöte om Polen resan som jag gör efter påsklovet, ska bli jätte kul! JAG SKA FÅ SE AUSWITCH ELLER HUR DET NU ÄN STAVAS!!!

Eftersom att jag är så här lycklig så ska jag skriva ner några skämt, som jag gapskrattar åt heeeeela tiden!!



Varför dog mammutarna ut??
svar: det fanns inga PAPPUTAR!!



En myra och en elefant gick på en bro, den rasar och dem faller handlöst ner, då säger myran:
"det e bara för att vi e två"

En elefant är ute och går och råkar trampa ner en myrstack, ilskna myror flyger upp på honom, han skakar av sig alla förrutom en, då skriker alla myror nere på marken "STRYP HONOM!!"


neej nu orkar jag inte skriva ner några skämt mer,
jag kan passa på att säga innan jag avslutar att jag skulle vilja gå, när det är dags, på teater högskolan i malmö!!
har ju gått i stockholm i hela livet så det vore ju najs att se något mer, någonting absolut nytt, gå i skola i en helt ny stad!
visst har jag varit i skåne förrut, väldigt många gånger, men aldrig i malmö xD

ha det gött och var försiktig med saften





btw
bobba rimmar på snorlobba

Skala banan


 

En dag när jag satt och åt banan så började jag tänka på amerikanska serier, komedier då för att vara mer exakt!

då kom jag och tänka på ett avsnitt av "Married with the children", eller som det heter på svenska "våra värsta år". då var det ett tillfälle där dem sa att det var hett med tjejer som äter bananer, eller dem sa inte det utan man såg att dem blev uphetsade typ när en tjej åt banan.

så då tänkte jag, "e jag het nu??", jag tog kort för att se om jag själv tyckte det.

svaret är nej, tyckte inte att det såg så attraherande ut, tyvär

drag och slit,

en hunds rännskit


En söndags eftermiddag



jag har en inbyggd cam på min data, lite coolt faktiskt xD

jag tänkte att jag skulle testa att lägga in en video, men det blir nog sista gången jag gör det. tog över 1 timme att ladda upp på youtube..

ha det gött

När man är trött och har tråkigt





genom att läsa rubriken och att se på bilderna så kan man förstå att jag har haft tråkigt och varit väldigt trött, säg favoriten hahahaha :D

drag och slit
- en hunds rännskit!

 


Sakta vi gå genom stan



Att vara eller inte vara, det är väl ändå det som är frågan? är det inte?
men vad menar man med den frågan? att vara eller inte vara.
jag vet inte, jag orkar inte, jag bryr mig inte, jag vill inte.
jag har ingen aning okej?! det är det som jag vill ha sagt. jag har absolut ingen aning.

och en till sak som jag inte förstår, hur kan jag ha inflammerat tandkött utan att känna av det? hur kan jag ha hål i 2 visdomständer och en "vanlig" utan att känna av DET? folk i min omgivning som har haft hål har alltid, och då menar jag ALLTID klagat på att det gör ont. så jag förstår inte varför jag inte har det. det kändes inte äns när tandläkaren var där och pillade med sina jävla verktyg.
det som gör ont just nu är att tänka på känslan av att ta bort hålen, jag vill varken laga hålen eller dra ut tänderna. jag vill inte, jag vill verkligen inte!
när jag tänker på det så blir jag rädd, jag vågar inte göra det. jag frågade mamma vad som händer om man inte gör något åt det, då ruttnar det tydligen. det är inte heller så frächt. jag undrade hur folk i förr i tiden överlevde hål om man inte tog bort dem. det gjorde man tydligen inte.
jag får nog vara stark och göra det ändå. men jag vill inte, jag börjar nästan gråta när jag tänker på det.
jag vill aldrig se en tandläkare igen!
på utsidan av mig så ser man ingenting av att jag känner så här, mamma sa nyss "hur kan du vara så lugn, bryr du dig inte?!"
jag gör det, jag e rädd. jag vill inte. JAG VILL VERKLIGEN INTE!

Jag ska försöka att inte tänka på det så mycket fram tills dagen då det ska ske, jag ska leva livet nu under sportlovet, träffa vänner. på onsdag ska jag t.ex. gå och se "Alice i Underlandet" med Jessica, i 3D.
kul kul kul.
 men gud jag kan inte få ut det där hemska ur huvudet!

inte tänka, inte tänka, inte tänka, inte tänka, inte tänka, MEN SLUTA TÄNK!

Att bara göra






Vem var det som tände stjärnorna?
vem var det som lät dem falla?
Vem bestämde vilka som fick finnas och vilka som skulle bort?
Hur kommer det sig att en stjärna som man tittar på kan ha varit död i nästan 100 år?
Visst är inte vi helt ensamma på jorden? jag tror inte det. Det jag tror på är det övernaturliga, men ändå finns det ingen "Gud" för mig, jag tror inte på himlen, jag har bestämt mig för Nangiala. Det låter tryggare på något vis, fast Astrid Lindgren skriver om Tengil och den onda hondraken Katla. Men eftersom att hon berättade det för väldigt länge sedan så har det redan hänt, Tengil finns inte när det är min tur att komma dit. Jag tycker himlen är rätt överskattat, alla säger att man hamnar där och om inte så är det första bussen ner till helvetet. Nej Nangiala passar bra :)Om det fanns en Gud någonstans däruppe så hade han gjort något åt oss för länge sen, jag menar krigen! han hade fått slut på det, för det finns faktiskt ingen som skulle utstå med att se en massa krig utan att göra något, om jag var Gud så skulle jag inte tänka

-"neej men det där är deras skit, dem för lösa det" och kolla åt andra hållet, det är omöjligt. Det kan hålla ett tag men tillslut så tar det stopp. Om jag var Gud så skulle det inte få finnas idioter, visst konflikter skulle få finnas för annars är det tråkigt och ingen action, men jag vill inte ha död! Om jag skulle vara Gud så skulle alla få dö av ålder.

 

Nog snackat om det, höhö.

 

På min vägg precis brevid skrivbordet hos pappa så hänger det bilder på "Neverstore", pluss deras autografer. Men jag har tröttnat på dem, jag lyssnar inte längre på dem. Kan inga låtar liksom. Så jag vill ta bort dem och sätta något annat där istället, men vad? Jag vill inte ta bort bilderna nu eftersom att väggen ser så ful och tom ut då. Dessutom är den full av märken från häftstift. Jag funderar på att sätta bilder på fina bilar där, då pratar jag inte om moderna utan sådanna där riktigt gamla bilar, sånna som jag gillar. Det skulle sitta bra med en snygg tavla eller planch med en vrålsnygg "Cadilac Eldorado" med en äldre årgång, typ från 50 talet.Jag har aldrig sett en ful sådan, dem passar liksom i alla färger! Grannarna till min farmor och farfar nere i Skåne har 2st jätte fina. Den ena är turkosgrön! synd att jag inte känner dem, annars kanske dem någongång hade bjudit med mig på en tur. det hade varit grymt :) det vill jag ha när jag fyller 18, en tur i en gammal bil. en Cadilac

 

Det påminner mig om en sak, när jag är 18 då ska jag ha en tatuering! Det är väl självklart?! Då kan inte mina föräldrar bestämma över mig, då är det mitt egna beslut! Då kan ingen säga att jag är för ung för någontig, jag e ju faan myndig då. Inget kan stoppa mig, liksom ”UR VÄGEN BONNLÄPPAR! HÄR KOMMER JAG!!” Jag vet också hur jag vill att min tatuering ska se ut, bilden är så självklar i huvudet, skulle vilja se bilden också med mina ögon. Jag skulle vilja visa alla den, min idé! Jag har försökt att förklara men jag har svårt att beskriva ”målande”. Jag tror inte riktigt min omgivning ser det som jag ser när jag berättar, kanske något liknande men inte den exakta bilden. Det är lite synd, men ingen hängläpp för det. Alla kan ju inte ha den gåvan, men jag ska i alla fall berätta hur jag tänker mig den.

 

Det ska då såklart vara en Cadillac, man ska se den framifrån men ändå halvt i profil. Den ska vara i färg också, någon slags turkos eller turkosgrön färg och den ska ha tydliga markerade detaljer. Man ska SE backspelgeln på sidan och där FINNS ett slags handtag så att man kan öppna bildörren.

Under bilen så ska det stå någon betydelsefull text, jag har inte hittat någon sådan än men jag har ju 1 år på mig att hitta den så..ingen brådska. Hade tänkt att ha den antingen på armen eller på ryggen, där vid axeln. Jag skulle vilja ha något mer, som typ en stjärna på handleden eller ett slags stjärnfall. Fast det känns som att alla har det. Vill inte riktigt ha något som PRECIS ALLA HAR!

Får hitta på något annat. Skulle också vara kul att ha ett körsbär bakom örat ungefär, fast den känns inte lika seriös. Jag vill helst ha bilen ;)

Det skulle vara coolt att ha en slags vinge med en lie på typ ryggen, något sånt där.

En lie…det kom jag på nu när jag satt och skrev..ska tänka mer på det, låter faktiskt lite som en ganska frän idé.


RSS 2.0