Jag är så trött...



Just nu e jag så himla trött, jag är trött arg och skit ledsen.
jag orkar inte mer just nu, jag orkar inte skriva...msn e bajs och jag kommer inte få träffa puffer på 1 år och jag kan inte andas.
jag träffade puffer en sista gång idag och vi hade det fint, orkar inte berätta vad vi gjorde och sa för det har jag redan sagt till Adam i telefon och då började tårarna rinna och jag orkar inte gråta. Jag hatar att gråta, jag får så ont i huvudet då.
Jag känner mig väldigt sömnig men jag kan liksom inte sova, jag kan bara ligga där med slutna ögon och känna mig som en jävla nervät mammut. Jag orkar liksom inte sova, jag är för trött för det.
och ¨så tog jag och puffer bilder med min mobil och jag lovade att skicka dem via hotmail till henne men nu funkar det inte för mig att logga in på det! men det går att gå in på alla andra hemsidor, jag blir så förbannad! som sabel tandad tiger som fattat att zebran som den fångat stack för en timme sedan. Jag är så arg fast jag inte orkar, och jag är för trött för att orka. asså  det här låter så konstigt men jag är för trött för att skriva så att folk fattar vad man pratar om, eller skriver om kanske det heter men jag skiter just nu fullständigt i hur jag skriver. jag orkar inte tänka, orkar inte skilja på dom och dem och mormors rövhål och farfars snor. det får jag göra när jag orkar och inte känner mig så ledsen som jag gör just nu. Jag känner att jag behöver träffa någon just nu, men det går inte för det e så sent och mamma skulle nog inte släppa ut mig vid den här tiden (klockan e 23.04) och så sticker jag till Finland imorgon. Ärligt talat så borde jag sova nu men jag orkar inte gå till sängen, den är för skön. jag kanske går sen...lite senare. snart.
Jag skulle vilja träffa Andrea faktiskt, göra crazy things med henne och så. Natta vore trevligt också för det var länge sen jag träffade henne, känns som att jag liksom ignonerar henne för vi bor ju så nära men jag gör liksom inte det. jag vill träffa henne...
aja nu ska jag äta gambiansk pankaka och sen ska jag sova, om jag orkar

Tack och hej
grön avokado grejj

WOOAAAAAAAAAAH



Jaaa gissa vart jag är då,
jo jag e hemma :D Fattar ni!! HEMMA HEMMA HEMMA HEEEMMAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
I Stockholm alltså! och det känns så himla skönt!! kom hem idag (28/7), fast egentligen...palla datum! det viktiga är ju att jag e hemma :D
det e inte hemskt och förfärligt som inne i en myrsloks näsa eller så, det e ju faktiskt väldigt underbart där men ingenting kan sno stockholms skönhet och trygghet f¨rån mig. Fast det e ju klart, hade det varit tvärtom...att jag bodde i skåne och var på besök i stockholm skulle det vara andra bullar, men nu råkar det vara så att mitt hem och framförallt min stora sköna säng ligger i stockholm (a)
och ärligt talat, det kommer dröja några dagar innan jag tänker sätta mig i en bil igen, efter 2 dagar i en trång bil tillsammans med 2 st skrikande ungar  så känns det inte så där jätte attraherande att sätta mig i en sådan igen.

Idag när jag kom hem (hem hem hem ljuva vackra snälla hem) så ringde jag Sandra, hon bor inte i stockholm men nu är hon här :) fast hon ska åka till London på torsdag så vi kommer inte kunna träffas...men det gjorde vi idag :)
som sagt, jag ringde henne och vi möttes på vägen och gick till Skärholmen för att sedan spendera våra pengar på kläder från "New Yorker", vi provade en massor. jag köpte bara kläder som man har på överkroppen för dem som gör byxor till affären tänker inte på att det finns dem som har lika stora bakdelar som mammutar. 
Jag provade faktiskt ett par blåa skit snygga byxor men dem gick liksom inte knäppa, skit kul i knööw!
Men så kom jag på den fina iden med att prova killbyxor istället, killar har ju liksom inga former utan är som gående mjölkpaket, inga jävla rullande timglas som vi tjejer! stora arslen men små midjor, utom jag då som e stor precis överallt. till och med håret ahahahahhaha. vilken vacker situation Gud har satt mig i vah?!
Men iallafall, jag prövade 2 par killbyxor, som visade sig vara fula badbrallor som man ser ut som en äcklig valross i. Jag hade lagt mina egna byxor på golvet i provrummet och när jag satte på mig dem igen så märkte jag att dem var blöta.
jag tänkte "vad fan, jag har väl inte kissar på mig?! eller :O", men så såg jag att det var blött på golvet med och byxorna luktade inte kiss. jag fattade inte vart det där blöta kom ifrån. sedan såg jag det, den skyldige! den som blött ner mina byxor. Det var någon innan mig som hällt ut innehållet ur en cola burk på golvet och smarta lilla jag (tihi *vinkar*) hade lagt byxorna rakt i det.
JÄVLA MUNGON SOM SLÄNGER DYR GOD LÄSK PÅ GOLVET SÅ ATT ANDRA SKA FÅ GÅ RUNT Å SE NERVÄT UT!!!
för det var just precis vad det gjorde, det såg ut som att jag kissat på mig.
mm skit kul, verkligen...NOT!

aja jag köpte 4st filmer också, svenska då.
"Grabben i graven bredvid", "Så som i himlen", "Tomten far till alla barnen" och "Bert-den siste oskulden".
Den tittade jag och Sandra på idag, Bert alltså och den var bra.

Just nu känner jag mig otroligt trött alltså, det e inte ofta jag erkänner det ska jag säga ahahahha.
vägrar typ inse ibland att jag e trött och jag borde sova för jag hatar att gå å lägga mig. precis som små barn, men när man väl sover då vill man faan inte bli störd! om jag väcks mitt i natten så har jag svårt att somna om...

aja nu får jag väl ta och avsluta detta då, har lite små ont i sidan av magen och i knäna..kanske kommer mensen nu?? jag som skulle till stranden med Pufferfish!! hoppas inte...att jag får mens alltså...

Drag och slit
en hunds rännskit        (<---- Tillägnad Andrea/Allan Nylander :D) 

palla komma på överskrift nu (a)



Okej nu tänkte jag ine skriva om några absoluta händelser så där som jag brukar göra, nu tänkte  jag liksom pröva något annat för jag måste bara få ner det här...nämligen en lista!!
och inte vilken lista som helst utan en lista över saker som jag stör mig riktigt hårt på, som är rent av jobbiga ahahaha inte riktigt rätt ord egentligen men klockan är mycket och jag orkar faktiskt inte försöka komma på det rätta.
aja här kommer listan iallafall, och det är inte i ordning (a)

1) Borsta tänderna:
Alltså sjäva grejjen med att borsta tänderna är inte jobbigt men det som händer är faan ett rent jävla helvete! T.ex. för mig är det störtomöjligt att få bort matrester mellan tänderna, det vägrar liksom att försvinna. Hur mycket jag än borstar så är sakerna kvar :O
Då brukar jag köra med att borsta hårdare, tänker att "aha men vadå det går säkert bort då om man trycker lite mer med tanborsten" och så kör jag på som tusan, man vill ju få bort det.
Men nej! då ska det börja blöda istället och inte slutar det heller.
Min tandläkare sa en gång (eller j ja fem kanske då...) till mig att om det börjar blöda så ska jag fortsätta att borsta på där det blöder för då ska det tillslut upphöra.
- hah bullshit!
det fortsätter ju faan bara att forsa! hjälp jag kommer att förblöda i munnen snart

2) sms:
Då menar jag inte alla sms, även om det kan bli otroligt jobbigt attskriva när smsen kommer gång på gång och man blir helt stel i fingrarna så det liksom inte går att svara. ja även om detta också är himla jobbigt så finns det en grejj inom sms vägen som faktiskt är jobbigare, och vad kan det vara då? joo dessa jävla "okej-sms"!
Dem är ju för faan helt jävla onödiga! man kan ju låta bli att skriva om det bara ska stå ett "ok" och absolut inget mer.
jo det står ju oftast ett "punkt" efteråt men det räknas liksom inte hähä
oj shit vänta, fick ett sms...ska bara läsa det och förhoppningsvis svara också, vänta lite bara...
vad står det? vad står det? vad står det?
*läserÄ
"ok."
WOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

3) En del saker med barn:
När barn ska hålla på att kladda och kleta på allting, och på mig.
Alltså jag HATAR när barn ska sitta och hålla på att pilla på mig, med sina snoriga äckliga fingrar! alltså alla barn torkar sig faan inte efter dem varit på toa, ellerså gör dem det men skiter i att tvätta händerna!
Det finns liksom andra saker att göra än att sitta och kladda på mig, saker som är värda att göra.
Men nej dem måste (som om dem får betalt för det) sitta och trycka sina ben mot mina när det är lite små trångt i bilen och dra sina svarta naglar (och då menar jag bokstavligt talat, naglarna e svarta!)  över mig och andas på mig och blåsa!
För när barn "blåser" på en så spottar dem, vetefan hur dem lyckas med det men dem gör det iallafall!
Och barn har dessutom ingen ljuv andedräkt heller, dem typ skiter i att borsta tänderna för dem har viktigare saker att göra. son att leka eller se på tv.
Jag har aldrig stött på ett barn som inte luktar skunk med en hunds jävla rännskita i munnen!

4) Mens:
Det är det små glinen längtar efter och det ända man ser fram emot att få slippa som gamling, alltså ingen vill ju egentligen bli gamla men jag tror att alla i det kvinnliga könet undermedvetet längtar till 50 års åldern för att få slippa PMS, magont, tjocka bindor utan vingar och tamponger som läcker.
Det ända som är riktigt härligt med mensen och själva verken av det är att man ibland inte behöver gå på idrotten...och att jaa man kan få barn hahah (a)
Åh ja! en sak till! man kan få slippa gå och hälsa på hos tråkiga främlingar som man ändå inte förstår och dem inte förstår än själv, hos sådanna som ändå bara pratar om vädret och sin jävla hemtjänst och onda ben.
- Nej sorry, häh aj jag har liksom mensvärk, hoho oooohw vad det värker här vah ahahaha aj aj aj, bye bye

5) Folk som drar i dörren:
alltså när man sitter på toaletten för då blir man, eller iallfal jag mega stressad. jag blir liksom fast inne på toa för att dem rycker i dörren och skriker "wooaaaaaaaah måste kissa"  "ööööh e du färdig snart?"  "hur mycket har du kvar" "hallå hallå hallå" "öppna dörren" "blablablaahahaah!"
T.ex. om jag sitter och kissar så kissar jag liksom inte klart, jag kniper igen och spolar och typ springer ut som om jag hade eld iarslet. och om jag sitteroch skiter så blir jag stel och typ förstoppad så när dem fortsätter rycka i dörren och jag blir fast längre så börjar man nästan gråta av frustration. Jag skriker till alltid, eller nej jag ryter! som ett lejon!
Så om du behöver gå på toa och jag är där inne så ryck inte i dörren eller ropa att jag ska skynda mig för då tar det bara längre tid innan du få lätta på trycket

6) bussarna:
Det är alltid något problem med dem! dem e nästan aldrig i tid, och om dem inte är 20 minuter sena så är dem 10 minuter för tidiga! jag menar dem har ju för faan en tidtabell att följa och om den inte passar chaffisarna så kan dem fan be om att få ändra så att vi som ska åka bussen slipper stå där och dö av oro om att inte veta om den var tidig eller sen, bussen alltså. och sedan tempraturen inne i bussen!! På sommaren då det är asvarmt ute och man bara vill äta glass typ hela tiden, då är det 10 gånger varmare inne på bussen. jag har ibland känt på bussens element och dem har faan varit på! jag skojjar inte! och på vintern då man vill att det ska vara varmt på bussen, då är elementen istället avstängda och det är kallar i bussen än en förfrusen pingivins armhål, det e kallare än frysta harpluttar.
Jag fattar inte hur chaffisarna pallar med det! dem måste ju också känna det, eller har dem något på sig så att det aldrig blir för varmt eller kallt? alltså det är väldigt många som känner och tänker precis som jag angående det här och jag tycker att man faan borde samla en sådan där lista med en massa namn på att vi kräver en ändring!! vi kan åka buss strejka! ahahahhahahaha känn på den suckers!


jaa nu finns det ännu mer som jag kan skriva, men klockan är mycket och jag har fett ont i ryggen nu så jag slutar faktiskt här nu så:
tjingeling :D

 

att misslyckas med att dölja saker -blev det konstigt nu?? :O



Nämen kolla vilken konstig och ful bild jag hittade på min farmors data, en bild av mig i kortare hår (har även orkat platta det! jahaja) och röda glasögon...och jag har något vitt på mig...ledtrådar nog?? nähä inte,
men om jag säger kyrka och gifta sig med gud??
jaa självklart är detta från min konfirmation, jag konfirmerade mig typ förrförra året xD
min familj var ju förstås bjudna och alla ska såklart ta en massa fula kort av mig, jag har huvudrollen och dem ska ta kort ur alla sorters vinklar dem kan komma på.
ska jag säga en till sak angående kortet då? joo att detta är tyvär det bästa och finaste och skarpaste min farmor fick av mig. ahahhaa jag suger på att vara absolut beutiful på bild.
När jag tittar på den här bilden så börjar jag tänka på min konfirmation, under fikat då.
Min farmor hade fått uppdrag att baka tårta,  hon bakade 2 st. och eftersom att hon liksom alla andra vet om att jag gillar chocklad väldigt mycket så ville hon vara snäll och baka en fantastisk tårta till mig med aldelse för mycket chocklad.
resultatet blev mäktig och sur.
Tårtan i sig var otroligt fin men smaken var som att äta mina egna svettiga strumpor...nej nu överdrev jag lite, så farligt var det inte men det smakade tyvär illa nog för att man skulle vilja slänga det.
Men jag ville inte såra min farmor som lagt ner så mycket jobb på den här tårtan så beslöt  jag (Natta och jessica som även dem var bjudna) mig för att smyga förbi alla och slänga tårtan så där lite diskret, så vi tassade oss förbi alla gästerna och vi kom in i kyrk köket. En fick hålla vakt medan vi andra snabbt slängde tårtan i papperskorgen och döljde resterna med tonvis av papper.
vi hade klarat det! ,
- trodde vi ja!!
när vi kom ut från köket så blev vi tagna på bar gärning av fröken farmor själv som frågade oss om vi inte tyckte att tårtan var god, och när man stod där framför henne så kunde jag tyvär inte säga sanningen så jag sa istället:
- joo då men jag orkade liksom inte allt, det var bara en minibit kvar och ingen annan ville ha den...
Hon sa då bara okejj och gick vidare, men hur jag än vänder och vrider på det så tror jag att hon såg igenom mig. hon hade säkert sett mega bitarna som fanns på våra tallrikar.

och detta får mig att tänka på det att hur rädd man är för att göra bort sig inför hela almänheten!
och då pratar jag inte om sådant som man gör med flit, för sådanna saker är ju bara kul! utan då pratar jag om händelser som att dölja att det var tåget som just åkte iväg som man skulle med.
Du ska med tåget, det har redan kommit och du vill absolut inte missa det så du springer fort som satan men just innan du hunnit fram till dörrarna så slås dem igen och tåget åker ifrån dig, nananannanananannaaaaaah!
vad gör du då? joo du springer vidare till något annat och låtsas som att det inte var tåget du sprang till utan t.ex. bänken för du vill få en plats eller nåt.
detta händer mig hela tiden faan, om tåget åker ifrån mig vid sådanna tillfällen som jag inte vågar visa att tåget åkte ifrån just mig så springer jag vidare, åt tjottahejti och tänker "nejmen jag ska springa runt här bara, vadå missade tåget?? nejnej bara springa här på perrongen och känna vinden genom håret"
alltså det är ju helt jävla sjukt!!
fast ibland så tänker jag inte på det så när tåget åker ifrån mig så stannar jag bara upp och går och sätter mig på bänken, eller om jag e riktigt ireterad den dagen så tvärstannar jag och skriker "FAAN JÄVLA PISSAPATÅG!!! FUCK YOU FÖR HELVETE" och sedan sätter jag mig på bänken med allas blickar i nacken och låtsas som att jag aldrig skrikit det där.

En gång när jag gick i södertörn då så åkte en buss ifrån mig och natta, då blev jag så himla sur och förbannad (att jag nästan blev rädd för mig själv :O) att jag stampade i marken fortsatte springa efter bussen och skrek "MEN FÖR I HELVETE BUSSJÄVEL! FUCK YOU!!"
Busschaffisen måste ha hört mig och blivit skitskrajj för han stannade bussen och lät mig tillsammans med Natta kliva på. Alla på bussen tittade på oss när vi gick på, och alla gick i södertörn. i den stunden skämdes jag riktigt rejält, men nu när jag tänker tillbaka på det så känner jag mig ganska stolt.
- Jag fick ju för faan bussen att  stanna :D faan vilken power man kan ha ibland

men aja just nu sitter jag i skåne, hemma hos farmor och farfar då, och har det så trevligt så.
ska stanna här i typ två veckor och det ska bli helnajs :D
kommer nog kanske att skriva om upplevelser här när jag får lov att låna farmors data (den som jag sitter vid nu då)
och ja just ja!! innan jag ställer mig upp och sträcker på mig så att ryggen knakar som en trädgren som en misslyckad spion trampar på och innan jag sätter på mig bettskenan (som jag tyvär fått börja med igen, käken e för faan skitspänd) så ska jag berätta att
Magnus Ugglas blogg e rätt najs ahahahahaha, han skriver ju faktiskt rätt kul och man fattar språket xD
och sedan skriver han nog inte lika mycket som jag...asså han skriver lagom mycket så man pallar läsa.
mina inlägg är väl sådanna som man får återkomma på, som en bok.
jag slår vad om att dem som läser min blogg (typ 2-3 stycken?) gör hundöron på datan eller något i den stilen.

aja bara det jag ville ha sagt,
tack och god natt
du luktar faan som en jävla blöt katt
ps. i love your skratt ;)

(trippelrim, faan jag äger!!)

fk: förtkortningar (a)



"Omg", "ofc", "vg", "dd", "asg", "lol" och "sj",
dessa ord säger ingenting till dem gamla tanterna som man ibland måste hjälpa över gatan (om man e riktigt elak så bara halva vägen), och inte heller så många vuxna heller för den delen. Kanske bara dem som är ungdomliga och vägrar växa upp till ett mognare stadium med en massa livserfarenheter.
Men dem som är mest säkra och hemmastadda med dessa ord, eller förkortningar för det är ju precis det de e.
Men för oss "teenagers" (eller hur faan det nu stavas, njaa vi säger tonåringar då) som sitter på datan och chattar dagarna långa eller hur det nu än vuxna ser oss, det är vi (eller ja dem flesta) som håller koll på dessa förkortningar.

Det är alltså förkortningar av allmänt vardagliga ord, alltså sådanna ord som man faktiskt säger varje dag (rätt lustigt och läskigt att tänka så)
Man andvänder alltså dessa förkortningar i vårt språk för vi inte "pallar" att skriva hela jävla meningen, men vissa förkortningar står för vissa ord som är egentligen redan för korta för att få ha en förkortning, det är liksom onödigt att ha en förkortning på det ordet men man har det iallafall.
Som t.ex. "dd", vad kan det stå för? något jätte långt? det är liksom bara två stycken likadana bokstäver...vad kan det vara? "dragnings deodorant"?? neej det betyder inte det!
"dd" står för ingenting annat än "du då".
så kort, så enkelt!
Alltså vad är det som har hänt med våran generation? har vi blivit för lata för att andvända dem riktiga orden? Jag menar att snart kommer det ju för faan inte finnas något språk kvar eftersom man inte orkar skriva hela meningen i ord, snart kanske det även blir så i talet?
Snart kommer för faan allt och då menar jag precis allt! vara en ända stor förkortning, det blir kanske förkortningar av förkortningar! Tillslut kommer vi inte orka öppna munnen och börjar mima lita grann, vi äter via dropp.

m kk hiv i ks
(min klasskompis har isvatten i kylskåpet)

Har du verkligen en "egen stil" ?



Det finns så många olika "stilar" här i vrälden, det finns mörka, glada, jobbiga och allmänt snygga kläddstilar.
Om man lyssnar på viss sorts musik så har man oftast ungefär samma kläder som musikmänniskan har, man ser att
-"aha! han Magnus Uggla ha sådanna kläder!! oj oj oj det måste jag också ha!"
och så börjar man andvända ungefär samma kläder som han,
alla går runt och ser likadana ut.
men sedan så börjar man tröttna, man vill ha något som ingen annan har och går till en klädaffär och köper någonting och mixtrar ihop och någonting
och tada!! en egen fucking stil! eller är det de??
Jag menar man har ju gått in i en affär och köpt den där tröjan, och eftersom att den finns att köpa i affären så måste det finnas fler som har köpt den där tröjan.
Tillslut vill alla ha en egen stil, man vill alltså ha något som egentligen inte existerar därför att vad man än andvänder på sin kropp så kommer andra att se det och även dem vilja ha det så, tillslut kommer fler ha din egna stil och kalla den för sin.
jag är jag -bullshit!

det låter lite hemskt, eller jaaa ganska hemskt det som jag säger men det är ju för faan sant, egentligen!
om man tänker efter! visst man kan blanda olika kläder från helt olika affärer men som sagt tillslut så kommer alla att börja göra så för att inte vara som andra.
man vill gå emot reglerna och vara sig själv, då visar det sig att det är väldigt många som är sådan som man själv är.
-"jag är Sofia Miranda Nyberg Pizarro, jag är jag och jag liknar ingen annan, jag är unik"
det går liksom inte,
alla blir den där unika människan.

Och sedan finns det egentligen ingen bestämd grundare till stilen därför att samtidigt i världens olika ländre utan att dem vet om det så kanske 15 olika tjejer gick in i varsin affär i varsitt land och tänkte
"nu ska jag bli något som ingen annan är" och köpte och kombinerade samma sorts kläder.
det är sjukt att tänka så, jag vet men ändå så går det liksom inte att låta bli.
men även fast jag tänker och skriver så här så ska jag låta detta bli lite dubbelmoral här för mig,
därför att jag tänker fortsätta säga att jag är mig själv och jag tar på mig mina egna kläder.
tekniskt sätt så är det ju mina kläder, men det finns andra som kan bära exakt likadana någon annanstans.

jag tror att den som orkat ta sig in här på min blogg och läst det här fattar nu vad jag menar men jag måste ju ur mig precis allting, dessutom e jag väldigt trött i ögonen och jag har skit ont i arslet av stolen så jag förstår egentligen inte varför jag sitter kvar här och skriver, kanske är det för att mitt djur som bor inom mig (enligt facebook så är det en björn) säger åt mig att det är det rätta, att jag får sluta och börja när jag vill.

Nu när jag ändå sitter här så kom jag på en sak,
folk gör ju saker hela tiden saker som dem egentligen inte får :O
jag gör någonting just nu som jag inte får, jag sitter på datan och har glasögonen på mig. Det får jag inte för min optiker för min syn kan typ bli ännu sämre än vad den redan 'är men ändå sitter jag här med dem.
måste nog ta av dem.

aja
tack och hej
är du trött än, säg?

ähm funderingar kring homosexuella typ



Jag vet att det är otroligt många som gett sig in på det här ämnet ibland när dem diskuterat och så, jag har funderat på det här väldigt länge och nu när jag har blogg så har det kommit upp på min hjärna igen (för det heter väl på? :O)
Då handlar det här inlägget alltså om homosexuella människor, en sak som jag tycker är väldigt intressant hos dem.
T.ex. det finns ju dem gay killar som är himla maskulina, som man tror att dem vill ha en blond bimbo med stora rattar men sedan visar sig vara gay och så finns det dem killar som är otroligt femenima.
Dem vill vara  tjejer, dem klär sig som tjejer och beter sig som tjejer.
TJEJ TJEJ TJEJ TJEJ.
Och dem blir ihop med en annan gay då, kanske en sådan där macho gay.
Men då är frågan, den här macho gayen då, eftersom han har en pojkvän som ser bokstavligt talat ut som en tjej, borde han då inte vara typ straight då?? eftersom han vill ha en femenim kille.
han vill ha en killtjej, är det då för att han inte klarar av att kyssa en som ser ut som Enrique Inglessias eller vadå??



och sedan dessa såkallade trasnvestiter, vissa av dem är rent av äckliga!!
tänk att du e en kille som har raggat på en tjej och hon går med på att följa med hem till dig, när ni kommit in i huset så börjar det hetta till lite och kläderna börjar liksom ramla av.
Då står där tjejen spritt språngande naken och istället för en inbyggd sak mellan benen så hänger och dinglar mr don juan där!!
fy en tjej med en...SAK!!!!
tur att jag aldrig lär få se det, är inte intresserad att få göra det någon gång i framtiden heller.

aja
homo, bög eller gay
det e väl för faan ingen stor grejj?? :O

Blött som faan on the fun place :O



Jaa denna dag gick man eller ja åkte till Gröna lund med fröken Andrea,
när vi kom fram så skulle jag hämta ut pengar från bankomaten så vi passade på att ta en nummerlapp för att få betala åkband och sådant eftersom vi tänkte att det var väldigt mycket folk där och det skulle vara segt som icas mögliga köttfärs men när vi kom tillbaka så hade vi precis missat numret och vi fick ta en ny nummerlapp.
dock gick det snabbt även denna gången så när vi kom in så åkte vi kaffekopparna.
vi hamnade i samma kopp som en assöt pojke med sin mamma, och  jag tog god tid att prata lite med honom.
sedan åkte vi en massa annat,
vi gick till och med in i spökhuset och jag skrek som faan, hatar sånt där skit
ska aldrig utsätta mig för sådan skräck igen.
men sedan efter ett tag så bestämde sig vår sängvätare till gud där uppe bland dem fluffiga molnen att spilla ut vätska över hela jävla sverige så alla blev helt dyblöta, man liksom droppade som en genomblöt trasa.
Det var som om någon tog bort vatten som samlats på ett partytält, det bara "swooooch"
så vi stack hem,
nu sitter man här i sitt tryga vardagsrum torr och varm
imorrn blir det bio å det ska bli najs,

ska bli skönt att komma hemifrån ett tag då...det blir bara fel om jag stannar hemma, jag tror jag är ett slags nervvrak när jag är hemma så ska det alltid bli skrik, och jag är orsaken till allt.
allt e för faan mitt fel, jag kan t.ex. inte skilja på "dem" och "dom".
Det e för faan något fel på mig, jag borde sättas in...jag behöver hjälp jag orkar inte skrika mer, jag vill vara bra.
jag vill duga till, jag vill vara den som dem som är utanför familjen ser.
jag vill vara den där lugna snälla tjejen, inte den där jobbiga, skrikiga, dumma och konstiga tjejen.
Jag vill inte att folk ska se mig som konstig och onormal.
vad faan e normal egentligen? kan man aldrig få ett svar?
hur kan man veta när man är normal? fast jag vill ju inte vara som andra men jag vill ändå vara omtyckt och jag vill inte att folk som har högre status än mig ska se mig som en spya på ett sunkigt ställe.
jag vill ses som en tjej som vet vad hon vill, jag vill vara stark.
jag vill vara snäll.
jag vill inte bråka, jag orkar inte bråka. jag måste sluta säga emot, jag måste sluta bry mig om vad andra säger till mig och säga emot ifall det är fel, låta dem tro som dem vill men jag orkar inte höra fel information om mig själv när jag vet att det verkligen inte stämmer.
och när man säger att det är absolut fel, att det inte alls är så att man är så långt från det som man kan komma.
då ljuger man, då e man uppkäftig och skräp.
Man borde inte få finnas, man är som en trasig leksak som ingen vill ha...
det är bara dem barnen som inte bryr sig om utseende och kvalitéer som orkar gräva sig in ändå till insidan av leksaken och finna att den har andra funktioner,  att det är så mycket häftigare med en smutisg och vinglig barbiedocka eller nalle.
det visar väl att den har levt ett liv?
men jag vill inte vara trasig jag vill vara hel, som en kokosnöt!
jag vill som sagt inte göra fel, jag vill vara nöjd.
jag vill känna mig vacker, jag vill se skönhet när jag ser mig i spegeln.
Men det ända jag kan se är ett miffo lejon med hemsk andedräkt och mörka ögon.
Min röst är för gäll och hela min kropp skriker "hej kom å hjälp mig"
jag vill vara stark

jag orkar faan inte mer...

"Vadå har man liksom memman på mackan eller vah?!"



Nu när jag sitter här vi datan, klockan e typ snart halv 1 på natten och jag sitter och chattar med Andrea så kommer jag att tänkapå ett tillfälle för ett tag sedan då vi sågs live och jag skulle försöka förklara för henne vad memma var för någonting för det hade hon minsann aldrig hört talas om.
och då sa hon det, hon undrade om man hade memman på mackan.
jag höll på att dö, jag tyckte det lät helt jävla dumt/idiotiskt och wtf xD

men sedan kom jag på att tänka att för faan, hon e ju liksom inte från finland och hon kan ju inte veta allt.
hon kan säkert en massa maträtter som jag tror man kan ha på mackan eller så, och om hon försöker förklara om dem så kanske jag också säger så.

då slog det mig att det finns saker som är helt jävla självklart för en själv, som att bajs e brunt och luktar skit och denna samma sak är helt hejkon bejkon för någon annan.

att man kan vara så lika men ändå kunna helt olika saker, det tycker jag är svårt att förstå. 
asså det finns säkert en massa andra saker jag aldrig har hört talas om och kanske får reda på min dödsbädd...

aja ville bara säga att det lät kul med att tro att man kan ha memma på sin macka XD


ps. inget illa menat åt dig Andrea,
du vet att jag menar väl right?? att jag inte klandrar dig??

aja grönan med andrea imorrn, det ska bli kul att äntligen få göra sina berömda hårdrocksskrik i berg å dal banan 

Kul att livet hänger på ett kanske...



Forskarna och politikerna gör en sådan massa skit ibland,
som när dem utsätter jordens invånare för fara och låter deras liv hänga på ett kanske.
-"det kanske inte blir så, då gör jag det ändå!"

t.ex. när dem ville skapa ett svart hål, se om dem kunde det.
dem forskarna som inte var med i deras idiotiska projekt sa att det kanske skulle bli en sådan stor kraft att allt liv på jorden skulle slockna, dem sa åt idioterna att inte göra det.
Men det sket dem i! eftersom att det bara var ett kanske så kunde dem testa sina teorier,
folket gick runt och trodde att domedagen var kommen, att dem skulle få se ragnarrök.
Men som tur var så hände ingenting sådant, men om det hade hänt! fy faan vad dem e dumma i deras huvuden!
fast dom har nog inga hjärnor som kommer på något sådant, eller så låter dem bli sina hjärnor och tänker med sina arslen istället.

Sedan så stod det i tidningen att man ville göra en underjordisk tunnelbana, då måste man alltså spränga lite men på den vägen där man ville ha den där tunnelbanan fanns det då 3-5 stycken enormt gamla kyrkor som kanske kunde rasa om man sprängde där, och dem alla e ju skit stora.
Men dem ville göra det iallafall...
Nu vet inte jag hur det gick med det, var ett tag sedan jag läste det men jag blev skit förbannad!
om jag kunde så skulle jag faan skjuta av deras huvuden, dem idioterna som tycker att vetenskapen är viktigare än livet på jorden och deras omgivning.
Det är bättre att utplåna allt istället för att försöka fixa tills problemen som våra förfäder påbörjat.
jätte kul.... 

Varför psykisk ohälsa?



I början av terminen till årskurs 1 i gymnasiet så höll vi på med ett astråkigt projekt som lärarna kallade
"våran röst i samhället" och det handlade alltså då om samhället och var alltså bara piss, skit och bajs.
Det sög nötkött.
Men då fick man olika saker/ämnen att skriva om och jag valde ämnet "Hur ska skolan förebygga psykisk ohälsa bland ungdomar" och när jag satt där och skrev så dök samma tanke upp i min hjärna hela tiden.
varför mår dem här otacksamma jävlarna skit för?
dem har det så mycket bättre än vad deras föräldrar och morföräldrar hade det när dem var i samma ålder.

-"åhh jag e så deprimerad, ingen tycker om mig jag duger inte till nått!"
hur har man kommit på det? vad faan förr i tiden kanske dem tänkte så men det förstår jag mycket mer,
nu sitter man där i sin dunjacka och pälsmössa och tycker synd om sig själv, då satt folk i linnen, nästan halvnakna (om man inte var rik då förstås men det var ju minoritet på det) och hade inte ett skit att säga till om.

ungdomarna idag borde faan inte må sämre men ändå är det nu man tar upp det,
som t.ex. att rädda jorden frågorna..

Alla ligger faan i fosterställning och väntar på att problemen ska lösas av sig själva,
det spelar ingen roll hur mycket man klagar eller hur många reklamlappar man delar ut.
det blir för faan ingen ändring på det hela!!

hur som helst så fattar jag ändå inte varför man mår dåligt nu när man har mer och bättre saker än förr

Piersing in da fucking läpp!



Jag kom på för ett bra tag sedan att det verkligen är skit snyggt med piersingar,
och att det är jätte fint med ringar i läppen.
Jag skulle gärna vilja ha en, en svart ring i läppen :D
men jag visste inte om jag skulle passa i det så jag vågade inte gå och göra en bara så där så jag drog med mig Andrea till "punkt shop" och köpte fejk.
Och faktiskt så passar jag rätt bra i det, jag tyckte det var jätte fint på mig.
Men man får tydligen inte ha det på sjukhuset så jag tänkte vänta till helgen innan jag åker till skåne, men så stötte jag på ett större problem, nämligen att jag inte får :O
för pappa alltså,
han tycker att jag ska vänta med det ända tills jag fyller 18!
asså bajs på det! Tatuering kan jag ju vänta med som han har sagt men jag är ju så där jätte jätte sugen på att få göra ett hål i läppen!
men nej, då får min längtan gå och slänga sig i väggen tills jag e 18....
vad faan det e ju typ 1 och ett halvt år kvar! wooaaaaaaaaaaaaaaah!!!
Jag får ju för mamma....
aja det e väl bara att bita ihop och låtsas som att fejkringen är en fucking real sak.

soo long så länge

Da masters of låttexter :D



Här damer och herrar, presenterar jag dem 2 mäsarna i omskrivning av låttexter :D

I tisdags så var jag och Andrea på Allsång, men det sög ganska mycket och vi blev trötta och våra hjärnor fylldes med möglig nötkött så vi gick bort från våra platser och gjorde andra saker istället.

Vi skrev om vissa sånger, vi var grymma! vi borde faan få nobelpriset eller iallafall massor av stålar! helst äkta sedlar då och inga jävla monopol mynt...
Här kommer då våra vackra låtar då :D

(melodi: imse vimse spindel)
"En blandning av alkisöra och en stänk av parafin,
det klumpade som klister och ändå var det vin,
jag spydde som satan det var så vidrigt,
och spyan den luktade som ren skär skit"

(melodi: pepparkaksgubbarna)
"En spya, en spya med gröna prickar i,
på vägen, på vägen den luktar fan som skit,
och barnen, och barnen dem petar med den i,
en pinne från skogen med harpluttar bredvid"

(melodi: kung i baren)
" Då finns det ingen som tar en, man e myrslok dagen efter,
e det något som man verkligen vet, man skämmer ut sig mer och mer,
då finns det ingen som tar en, man dricker upp hela baren,
det e värt att leva sunkigt ett tag om man vara poppis en dag"

(melodi: stockholm i mitt hjärta)
"Spriten i min mage, den skvalpar och guppar omkring,
jag känner att jag måste kräkas eller släppa en skit,
av killarna jag känner på festen,
e jag den som e mest femenim,
för jag e ingen kille,
jag e en wannabe transvestit"

(melodi: bumbibjörnarna)
"Hipp hurra för har kommer dunderstekarna,
studsar fram igenom stureplan,
och vi får följa med,
vinet och spriten den äckliga skiten
och visst blir man dryg om man umgås med dem,
den hemskaste skara, de fula små barna
dricker champagne för farsans slant!
å hipp hurra för här kommer dunderstekarna,
dem ser ner på oss förortsbarn,
vi vill inte va som dom, för vi gillar inte rom"

Som sagt vi äger :D

vi borde liksom spela in dem och uppträda med dem, som ett medley typ :D
det vore asgrymt :D

Drag och slit
en hunds rännskit

Jag ska bajsa i ditt kvarter!!!



Ibland när någon gör mig otroligt förbannad (eller som mamma brukar säga, "pissförbbanad")
så där att det riktigt växer ut en ko-ring från näsan, horn på huvudet, kanske ett tredje horn mitt på huvudet och det bara ryker från en.
Vid sådanna tillfällen för jag alltid en sådan stor lust att göra något mot den som fått mig på det humöret.
Men jag får oftast nöja mig med att nypa mig själv skithårt i armen, eller riva.
T.ex. för ett tag sedan så sa en gubbe på ett mycket otrevligt och bitchigt sätt att jag skulle plocka bort hans skräp.
Jag blev så rasande att jag höll på att kasta en kopp rakt i hans huvud!
fast det hade nog bara känts bra för stunden så jag gjorde inte det, men det var en otrolig tur att jag lyckades ha en sådan kontroll över mig själv.
Vill ju inte göra något man lära ångra när man väl sitter på kåken...

Så något som man borde göra, som man varken ångrar eller kan få fängelse för det är ju att bajsa!
T.ex. om man är hos en kompis och så börjar man bråka, och innan man går därifrån med rykande öron så lägger man en stor fet kabel i toan och skiter i att spola!
På det sättet skulle man kunna få en otroligt bra hämnd, hähähähääh...
och när man är "best-friends-in-da-hela-fucking-världen-och-inget-kan-stå-emot-det" så kan man skratta högt åt det och offret kan berätta kanske om hur hon kom in i toan och kände lukten av rutten salami och då trodde att en hund från ingenstans kommit in till henne och släppt lös sin ränn skita och sedan försvunnit spårlöst.

jag säger bara det,
Bajs är faan najs :D

I need some barnpornografi...NOT!!!



Jag kom och tänka på en sak, som egentligen är rätt så intressant...att diskutera om då för man får alltid fram en massa olika teorier men dem alla leder oftast till något rätt så likt svar.
Men iallfall,
man pratar ganska mycket då om "pornografi" eller "porr" vad vet jag, om hur dumt, äckligt, "eeuuuuw" och fel det är!
(jaa kanske inte dem där variga och håriga ölmagsgubbarna som tittar på det då)
Många reagerar på barnpornografi, polisanmäler dem som typ lägger ut det och så. Nakenbilder räknas ju som porr ellerhur?
Men så plötsligt slog det mig att på blöjpaketen och vissa reklamsnuttar för man faktiskt se nakna bebisar! det borde väl räknas som porr eftersom dem e nakna, och är dessutom barn. alltså barnpornografi! Och dem är ju trots allt nakna.
Men när jag tar upp den här diskusionen ibland (eller jag gjorde det en gång för ett tag sen men whateva) min vänskapskrets så blev svaret:
-"men herre gud, det e ju typ bara bebisar, dem förstår ju ändå ingenting..dem gillar ju att vara nakna liksom"
Vad spelar det för roll! dem är ju för faan också människor, dem kommer ju också bestämma och sitta i regerinegn någon gång och göra om alla misstag man själv gjort, dem kommer ju bli exakt som oss!
Och dessutom är bebisar jätta smarta.
Förresten, vad vet man vad bebisar förstår? bara för att dem inte kan prata så betyder det inte att dem e något jävla ärthjärnefårskitsdolme!
Jag slår vad om att bebisar, precis som vi har komlpex för sina kroppar eller något i den stilen.

Man pratar om hur jävla fucking pinsamt det är när dem söta "vadå-pinsamt-jag-förstår-inte-vad-du-pratar-om-mammorna" gör entré med sina feta album från 1600 talet som är fulla av gamla naken bilder på tonåringarna som bebisar, och ska visa dem för pojkvännen/flickvännen.
Hur är det då för dem som finns på blöjpaketen? Man tycker det är tomatfejs framkallande att visa partnern (den man ska typ dela ALLT med) bilderna, då måste det vara kalabalik och ragnarrök och "buta identitet varning" för dem som blottas som ett babianarsle i centrum, visa upp sitt fjuttiga bebiskön och arsle i mataffären.
Dit precis alla går!
Bebisarna blir för faan utsatta mot sin vilja bara för att dem "inte förstår", då kan man väl inte lägga ut vad som helst!
Jag skulle inte tycka om att hamna med världens största dubbelhaka och nakna babishull på något jävla pamperspaket!

Då borde det faktist vara himla enkelt för pervon som lägger upp ilder på nakna tjejer då.
Jag kan se det framför mig,
en man sitter och laddat naken bilder för fullt på en granndottern som han spanat i smyg när hon duchar, han bllir påkommen av polisen.
-"aha där tog jag dig allt på bar gärning, det där är förbjudet, nu får du lov att komma med mig här.."
-"nämen alltså hon förstår ju inte"
-" öh jaha...(det här var ju pinsamt) öh fortsätt vad du håller på med och låt mig inte störa :D"

Samhället e fan bara en stor stinkande harplutt

RSS 2.0