Träffade en kär gammal vän



För ett tag sen, inte alls länge sen egentligen så kom Puff tillbaka till Sverige, efter att ha varit borta i Usa i 1 fucking år :O saknade henne som faan, kändes som att hon aldrig skulle komma hem, men nu så har hon kommit hem bara för att åka iväg igen i ett till år! eller kanske mer :O Tillbaka till Usa åker hon redan på fredag, så idag träffades vi.

Vi hade det väldigt mysigt, hon uppskattade min hund, Lady, och vi pratade om en massa saker, jag berättade om "Frodo" som jag förvånatsvärt inte skrivit nåt om här i bloggen :O
aja han e en underbar människa som jag e lite småkär i, en typisk tonårsförälskelse och en typisk Pizza-kille. jag är glad att jag fått lära känna honom och uppleva en massa saker med honom, tex. kramar och prat!.

Om detta berättade jag för Puff, hon tyckte det var jätte gulligt, hon tyckte att vi var söta ihop, jag har nämligen en bild av han och mig på min mobil, vi ser tydligen ut som ett äkta par. om det ändå vore så väl.

Samtiidigt som vi pratade en massa så satte vi oss framför datan och tog en massa cam bilder, det råkade bli ungefär 180 bilder men det märkte jag när jag skulle lägga in alla dessa bilder på Facebook när hon hade åkt hem. det var iallafall väldigt underbara bilder och jag är glad att vi tog dem, mste ju ha nåt att kolla på och minnas tillbaka till när hon har lämnat mig och sverige igen ;)
nu kanske jag låter bitter eller nåt men det e jag inte! faktiskt :o
jag är glad för hennes skull, att hon gör någonting hon vill! och jag klarar mig, vi kan ha mailkontakt, jag kan försök skaffa jobb och få en massa pengar och ta mig till Usa, hälsa på hos henne, se mig omkring, har ju aldrig varit där heller, Det längsta jag har varit är Gambia för 2 år sedan.

Vi tog inte bara cam bilder utan vi kollade också på "Hem till midgård" och sedan på youtube, där jag visade henne min nya favvo, Tobias persson. hon tyckte också att han var kul. det uppskattar jag :D
Mat har vi också ätit tillsammans, spagetthi och köttfärsås (och en jävla massa ketchup, det kom bara!), vi var båda hungriga och vi åt med god aptit, det var väldigt trevligt, mamma frågade om usa och grejjer och Puff svarade glatt. det var trevligt som sagt

jag följde henne sedan runt 7 tiden på kvällen till tunnelbanan, hon blev ju tvungen att åka hem, vi pratade kul och så :)

Jag kommer få se henne på torsdag igen, sista gången för iår, för hon ska nämligen komma och kolla på premiären av teater slavas "Tristan och Isolde" som jag och andra vårby gårds barn och vuxna från någon helt annanstans medverkar i, däribland "Frodo". han heter egentligen inte frodo, det e bara ett smeknamn jag kör med då jag inte vågar nämna hans riktiga, men han ser ut som en sån där hobbit/hob (vad faan ska man säga??) fast otroligt lång :O
De flesta e kortare än mig där, eller lika långa ungefär. men det finns nån kanske 2-3 st som är längre än mig.

När folk som är äldre än mig (då pratar jag kanske 30-40 åringar) är kortare än mig så känner jag mig lite "missbildad", neej det e nog inte rätt ord men jag vet inte riktigt vad det riktiga ordet är, men det känns iallafall fel, "jag borde inte se ut så här", jag blir liksom närvös och illa till mods, det här är inte rätt - sådanna känslor :O

Det kanske verkar som att jag inte bryr mig när jag befinner mig i sådanna situationer men det e ju när jag kommer hem som tankarna tar sig till mitt huvud :O

Lite frustrerande.

jag hatar när jag inte kan stava ord, när jag inte vet hur saker uttalas och när jag inte vet i vilket sammanhang de kan användas i, och jag hatar att jag fortfarande inte kan skilja mellan dem/de/dom.
för mig ser det rätt ut där jag sätter ordet men det är tydligen alltid fel, "där ska det stå dem din mother fucker!"

och en till sak som jag hatar och det är blickar som jag inte kan beskriva, alltså om nån tittar på mig och jag inte vet vad blicken människan ger mig betyder. då får jag alltid tankar i huvudet som "varför tittar han på mig?", "vad betyder det där?", "gör jag fel nu eller vad e grejjen??". sådanna blickar får jag hela tiden på teater slava, ska jag ta det som nåt bra eller som nåt dåligt? om jag tar det som nåt bra så kan jag ändå inte komma fram till vad de betyder ändå, för det kan ju inte vara så att han tittar på mig för att han gillar mig, det känns så otrovärdigt, det kan liksom inte stämma. och jag vågar inte fråga heller, man kan ju inte bara komma fram och sticka frågan i nyllet på människan, "varför tittar du på mig??", då blir väl människan rädd och tänker shit och svara istället med en nekande mening, typ "neej men jag tänker bara, blicken liksom råkade hamna på dig" eller nåt sånt, människpor erkänner aldrig at de tittar på någon, och tyvärr inte jag heller, om en person jag gillade skulle komma fram och fråga varför jag tittade på honom och vad blickarna betydde så skulle jag bara skratta bort det och förneka alltihop, "HAHAHAHAHAHA VAH?! nej men gud tittar jag på dig?? haha nej men asså jag sitter bara och tänker, kan liksom inte styra ögonen då haha, sorry ahahha"

Men iallafall jag skulle ju skriva om Puff!! men som sagt hon kommer och kollar, det ska bli kul, jag ska försöka att göra det bästa ifrån mig och inte låta mina knän sumåpa allt, jag ska skita i att det gör ont att sitta för länge på dem och jag ska träna danserna så att jag inte ser ut so ett mongo när det är dags! jag ska göra er alla stolta!

Isa (och troligtvis Jim) ska också komma och kolla på mig på torsdag, antagligen mamma också. herre gud snart är det dags!

jag är hungrig men ska ändå sova bara, ska kanske läsa en tjock bok som jag hittade i tvättrummet hos pappa, helt okejj men lite jobbig att komma in i, har ändå kommit över halva tror jag :D

Lady kom nyss in och slängde sig i min säng, känns jobbigt att schasa bort henne för hon ligger på överkastet, men jag vill att hon ska ligga kvar där med mig men det kommer hon inte göra :O



Denna bild får avsluta det hela, för jag brukar ju säga "Drag och slit" i slutet ;)
tycker det var lite kul att mamma nämnde detta på Facebook, hon tycker även att meningen som jag kom med är jätte bra, jag blir jätte glad när mina föräldrar förstår att det som jag säger faktiskt är skit kul!

de brukar bara tycka att jag e störd när jag slänger ur mig klockrena kommentarer som jag och Andrea brukar nästan kissa på oss av, men denna lyckades jag få mamma att skratta åt. jag fick pappa att dra på munnen åt "Stenålderskit-skämtet" förrut, här om dagen åt nåt annat men jag minns inte vad det var, han gappflabbade iallafall och det som jag sa handlade om bajs...


Drag och slit
-en hunds rännskit

Jag har en sak att tillägga...



...Och det är att jag la märke till att bilden i inlägget innan, där jag befinner mig i mitt badkar fullt med skum, där finns en sak på mig som är bart och naket som folk skulle kunna tro är mitt bröst, vill bara säga att det är det inte, tyvärr!
det är bara min arm, jag sitter och döljer allt som inte går att dölja med skumm...så ni vet, bara en arm!

gnu

Lägg Af!




Nyss så var jag och duchade, eftersom klockan e sent och man behöver ducha, man e ju mest ohygeienisk på sommaren då man bara behöver vistas ute i 3 sek och sedan se ut som skit överallt. men iallafall, jag ställde mig i duchen som vanligt och satte på vattnet, först blev det lite för varmt så jag brände brösten så de blev röda, såg ut som jag hade 2st skalade vattenmeloner där när jag checkade mig själv i spegeln, men färgen gick bort när jag sänkte värmen. Men när jag står där och duchar så känner jag hur det börjar lukta svett! och lukten kommer då från mig själv! vad faan! när man duchar så ska man börja lukta gott, som duchkrämen liksom, innan så lukatade jag ingenting men så fort huden fick några droppar på sig så blev stanken vedervärdig :O

det var som om allt mitt svett som kommit när jag gått och hållit på i solen tryckts in i varenda jävla liten por som finns i min hud och sen när vattnet kom så exploderar dem av överbelastning, svetten släpps ut å ba: AAAAAAAAAAAAH!!

Gnu säger jag bara! för jag har märkt att det ordet passar precis överallt, det beror bara på hur man säger det, argt/snällt/varmt/artigt/ledsamt liksom det passar! ett svar på allt liksom!

"Ursäkta att jag e sen"
"gnu"

har jag rätt eller har jag rätt?? :D

Jag har fått en nu favvo inom komiker världen, nämligen Tobias Persson! jag hittade honom på youtube igår natt när jag hade grymt tråkigt, visst jag har sett han förrut å så men det  var länge sen så jag visste det inte då (a)
men iallafall, han e underbar! hans underbara miner å grejjer! så nu e det inte bara Henrik Schyffert jag söker på (´fast han e mest snygg, rolig ibland liksom)

ibland när jag sitter och skriver börjar jag tänka på annat, som typ att päron e gott eller det luktar skit där å det där hatar jag otroligt mycket eller att jag tycker folk missbrukar ordet/meningen "jag älskar dig", jag menar folk säger det till vem som helst nu, det har tappat sin glans och gnista. det betyder bara luft.
Jag satte på tv:en förrut, på eftermiddagen när jag kom hem till mamma, det fanns bara skit på tv:en men av nån anledning fastnade jag på det där Paris Hilton programmet där hon söker en ny bästis, inte för att jag fann det intressant egentligen eller för att jag gillar henne eller så, tycker hon e en tönt.
men iallafall, jag la märke till hur alla sa "jag älskar dig " till varandra hela tiden, hon skickade bort en kille ur spelet (så att det bara var 2 tjejer kvar som stod i final om vem som skulle bli hennes bästis) och han sa det till henne heeeeeeeeela tiden! jag blev störd på det, och sen blev jag störd på hennes röst, den e ju mega bajs mesig! som en liten unge! har aldrig hört en svensk vuxen människa med bebisröst! jag har bara hört amerikaner med den typ av röst, och ser inte det fina i det, när de sjunger låter det ju bara som smurffar.
men sen så blev jag arg också, för anledningen att skickade ut den är killen från tävlingen var för att han var en kille och hon behövde en tjejkompis!wtf!!??

fast sen så var de 2 tjejerna som var kvar bitchiga och för dramatiska för hennes smak så hon valde killen iallafall.

men det tycker jag e fel med programmet, asså de hittar på en massa idér! de ska tävla om at bli min bästa vän, jag tycker inte man kan vinna den titeln, det e nåt man bara blir, när man verkligen står varandra nära och så, lär känna varandra på riktigt. och när det gäller att vara en "helt vanlig människa" som ska bli bästis med en kändis, det e ju för faan bara för att människan e känd å har pengar! om paris hilton var fattig och inte känd utan bara helt plötsligt fick ha det där programmet så skulle det inte alls vara en massa "i love you" å grejjer med, vet inte äns om folk skulle anmäla sig att få vara med och tävla.

jag kom på en sak som jag inte gillar mer, det är lukten som kommer efteråt att det har regnat, vissa gillar den men inte jag, tycker det luktar mosad daggmask och ihjälklämd snigel! inte mys alls!

fast jag älskar lukten av nyklippt gräs eller av hö!
det skulle jag kunna ha som parfym, det skulle jag köpa lätt!!

drag och slit!

"Jag kommer hem till dig jag är en händig ma....PIZZA :D"

 

Jag befinner mig hos min pappa, och där vill vi göra om saker och ting med huset typ, inte riktigt nöjda med utseendet och grejjer, när jag har befunnit mig hos min moder så har Pappa/Diana/Sebastian/Samuel målat om staketet som vi har runt hela fucking huset, på båda sidorna. jag är glad att jag slapp!

 

Jag kom till pappa igår, men innan så var jag på stranden en stund, det var ju vackert väder, med mamma och annmari, jag träffade sofie där också iochmed att hon numera kan kallas för "strandpersonal" då hon sommarjobbar där, de får ha på sig varma rosa/lila "stryptröjor" -absolut ingen uringning=noll luft!

 

på stranden fanns det några snygga män, tror en av dem var en pappa, jag försökte spana in dem på långt håll men det gick ganska dåligt då jag inte hade på mig mina glasögon, men jag vet att de var snygga för jag gick förbi dem (och tvärtom) och då såg jag konturerna av deras ansikten, MJÄÄÄAAAAUUUUCH!!!

 

Idag så var jag med pappa och company till IKEA, vi köpte några saker där (a)

bland annat tyg som jag tog åt mig äran att sy nya gardiner av till köksfönstret och jag tycker de blev väldigt bra! det är dem som jag pekar på i bilden, ni behöver inte kalla mig gud den allsmäktige (a)

på IKEA åt vi även lunch, alla förrutom samuel åt vinmarinerad kyckling med pommes och bearnäse (hur faan stavas det?? :O) sås. samuel tog köttbullar, haha :D

jag fick lite ont i halsen av maten, jag tror starkt på att det var vinet som spökade! fast pappa tror att det var nån krydda på antingen kycklingen eller såsen, jag håller mig ändå till vin-teorin, för det var nämligen samma brännande känsla som när jag fick smaka pytte lite vin i Gambia för typ 2 år sedan :O

kan förresten lägga till där att det vinet var det värsta jag någonsin sattit i min mun! (förrutom lakrits och lever typ...OCH MADDA FAKKING FETT FRÅN KÖTT)

 

förresten, "isterband" e det typ bara fett?? vågar inte smaka! skulle spy

 

drag och slit


När Pizza camar med en sak vid namn Andrea (a)




"å det är ju så fint, å vi mår ju så bra"



DRAG OCH SLIT! :D

som bara båtar vet, badabambambambam

 

Nu sitter man här, på sin röda snurrstol, även känd som "en helt vanlig datastol" för de flesta. men en sak undrar jag över dessa såkallade datorstolar är varför man ger den funktionen att kunna snurra när man inte får göra det på den, alltså snurra :O

när jag och Annmari snurrar på vår ena datastol (den som står framför "familjens data", jag har faan en egen data och därför också en egen stol) så säger alltid min styvpappa (och även mamma har sagt det nångång) att vi inte får göra det för då går stolen sönder.

Är snurrfunktionen där bara för att man ska bli sugen på att göra något man absolut inte får, typ bryta mot lagen och vara lite tuff och rebellisk? eller är det bara min styvpappa som snackar skit, jag menar har den en snurr så ska den faan få ett snurr :)

 

och nu när man sitter och skriver som bäst så ser jag en sån där äcklig flygande sak krocka omkring på mina väggar inne i mitt rum, där uppe i hörnen. sånna där stora saker som man oftast blir rädd för och som man bara undrar varför dem finns, för visst finns det sånna djur? som egentligen inte alls har någon betydelse, som liksom bara finns. typ Gud hade tråkigt, visste inte vad han skulle göra så kom han på den lysande idén att göra ett djur som precis ALLA hatar! som bara är i vägen!

aja kan inte riktigt säga namnet på det här krypet för ärligt talat, har inte tagit mig tiden att lära mig det och inte bryr jag mig heller om vad det heter, fast det är ju lite synd egentligen..eftersom jag inte kan artens namn så kan jag ju ge den ett vanligt namn, ett såkallat tilltalls namn.

jaa okejj det gör jag, vi börjar om!

nämen titta! där på min vägg så flyger Mahatma Gahndi omkring och krockar, vad fint, verkligen meningsfullt, shoo mahatma vad händer jao?

 

jaa namnet Mahatma påminner mig om att jag var med Andrea för inte alls så länge sen, bara förra veckan liksom, vi var på bio och såg den svenska filmen "Bröderna Karlsson", den var riktigt bra! jag sprang och kissade 3 gånger :) fast inte av att jag skrattade så mycket utan för att jag var kissnödig...liksom.

men vi pratade om namn till mina barn, på skojj liksom och då kom vi fram till att jag skulle ha barn som hette Mahatma Nyberg, Marulla (vi läste namnet på en ramlösa/loka flaska som andrea köpte) Nyberg och sen skulle jag adoptera ett mörkt barn vid namn Mats Nyberg. Mahatma och Marulla är blekfisar precis som jag fast otrooligt blonda av någon anledning, kanske albinos? haha :)

 

men det var kul att hänga med henne, hoppas vi ses snart igen :)

just ja, när vi var på toaletten efter filmen så höll jag på att gå in i ett bås som det låg en ensam bajskorv i toastolen (jag som trodde att man brukade stänga toalocket för att dölja sånt), men jag hann se det innan jag var inne i båset så jag smet snabbt in i ett annat och när jag sattit mig ner så blev jag tvungen att hålla frö munnen för att inte börja gapskratta för att i båset brevid så kom det två stycken minipruttar! hahah :D

 

jag ångrar lite att jag inte skrattade rakt ut, hade varit kul att få se reaktioner från folket vid handfaten om jag kom ut och skrattade..fast då kanske de hade trott att det var jag som släppt mig, så då kanske det var tur att jag kunde hålla inne mitt skratt...eller??

 

jag har fått munsår och det pekar jag finger mot, och jag hatar korv.

vet inte vart jag fick det där med korven ifrån men det är sant, jag hatar korv, det är faan äckligt :O

 

drag och slit!

 

madda fakka i en skål


RSS 2.0