ähm



det bästa på sommaren är faan att bada :D jag älskar det! ligga och scteka i solen och känna sig som en fläskfilé och sen försöka doppa sig, tar alltid lika lång tid att komma i vattnet för att det är så kallt.
först går man i med fötterna, det e kallt! så man står en liiiten liten stund still men börjar sedan sakta men säkert gå i, när det kommer upp till låren så står man still, kallt! men sen så går man lite till och då kommer ett av de värsta att få kallt vatten på, nämligen magen!
tillslut kan man börja gå igen men då är det brösten som ska blötas ner och dem e nästan allra värst!
man kissar nästan på sig! av kylan alltså...men sen så har man stått där i typ en halvtimme, då kan man kasta i resten av kroppen! najs som sjutton!

och sen så ligger man på sin filt på den stenhårda marken och torkar, dock kan jag inte ligga på ryggen för det e för hårt på marken och min svanskota blir dum då och gör ont. så då ligger man eller jag bara på magen och får solen bara rakt på ryggen, men jag e dålig på att använda solkräm så jag blir inte så brun utan mest röd.
sååå jag har alltså röd rygg nu (a)

 

tyvärr vart bilden lite suddig för mamma typ skakade på handen när hon skulle ta kort och ville inte ta några bättre xD kan försöka förklara min rygg

under min bh så är jag vit eftersom att mitt badräktslinne har varit där, alltså har inte den delen fått någon sol, över bhn så är jag röd, och längre upp så är det som ett vitt kryss eftersom att där var baddräktbanden.

man kan se det lite grann hahah xD

på söndag så ska jag å andrea sticka till hanninge kanske, till svartbäcken, och spela in vår snygga dans till owe thörnqvists sång "Svartbäckens ros" :D coola vi är! fast han menar egentligen den i Uppsala men vi har inte den ekonomin för att åka dit, eller orken xD då ska vi ha 50 tals kläder :D jag får improvisera fram nåt :O

drag och slit


Lika som blåbär?? (a)

 

Har ni tänkt på att ingen någonsin kan vara helt identisk med någon? alltså det finns ingen som ser precis likadan ut som den andre. man kan bara vara rejält lika men om man tittar riktigt riktigt noga  så ser man att den ena personen kanske har en prick någonstans som den andre inte har, vad e då resultatet? just det: inte alls helt identiska! det finns en skillnad, alltså e man inte likadan. man kan bara likna varandra :D

 

men ett bra exempel på att likna varandra, är inte det dessa 2 bilder? men ellerhur va? vi skulle kunna vara tvillingar men i olika åldrar! det ända som skiljer oss från varandra är att hans kinder är en aning smalare, båda våra näsor är långa och raka men hans går neråt å min går uppåt och sen så ser jag mest arg ut xD
men allt annat, wöööööw liksom :D dessutom heter vi båda "Pizarro" i efternamn (a)

det är andrea som hjälpt mig att få fram dessa bilder, utan henne så skulle jag inte kunnat göra den här liknelsen, jag suger på att få ihop bilder xD jag började fundera på hur jag skulle se ut om jag hade skägg, skulle vi vara mer lika då?

svaret är: är detta gubben eller e det jag?? hmm... tror det e gubben igen....nee okej det e jag xD

fast jag liknar lite gustaf vasa på denna bild....

 

men bra jobbat andrea!

drag och slit!


The Sims 2, HAHAHAHAHA

Fick ryck när jag spelade och belöt mig för att göra "EMD"


Danny, wöööh, gnägg gnägg





Mathias, glömde skägget xD men jag e nöjd med ögonbrynen iallafall




Erik...minst nöjd med honom, inte likt nånstans ju



hela gänget nööööööööööh





vad ska efternamnet annars vara xD







jag hatar när gubbarna inte gör som man vill att de ska göra, jag klickade så att danny och mathias (medan erik hoppade i soffan) skulle strula, det gick galant, de gillade det..NEEJ DE ÄLSKADE DET!! WÖÖOOÖÖOW
men helt plötsligt så gillar inte mathias det och nobbar danny!! han blev jätte ledsen. är mathias för straight eller kysser danny dåligt??





aja bajs prutt och kiss
jag har ingen flottig skiss


NÖÖÖÖÖÖÖH



Ja här sitter jag, ensam i mitt rum klockan 20 över 11 på kvällen och pillar bort majskorn från tänderna, lijan lijan lejj liksom. det hatar jag, när man äter majskolvar så ska det ALLTID fastna i tänderna! vad är grejjen? vad är det jag gör för att det ska fastna?? och det vägrar försvinna också. majskornen flyttar in liksom.

Idag när jag satt och spelade "The sims 2" (har börjat lite smått igen, varför vet jag inte) så ringer en kvinna till mig, hon undrar om jag är intresserad av att slita och skita och ta sönder fötter/rygg/ben/armar i ett sommarjobb som helt plötsligt blev ledigt, någon som tagit tillbaka sitt intresse, parkenheten i  vårby är det och jag ska tydligen komma redan imorrn och jobba knappt 2 veckor.
man förstår varför intresset försvan hos den andre människan, vårby liksom!!
skit jobbiga och kaxiga ungar, skit precis överallt och konstiga medborgare. HALLELUJAH!

men desperat efter pengar som jag är så tog jag förståss det, om jag hade pekat finger åt det så hade mamma blivit lite sur:
"- men varför det din fule faan??!! DU FÅR JU PENGAR BLA BLA BLA BLA BLAAAAAAAAAAAAH UGGGIBUGGINUGGISCHUGGIBLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!!!"

men sen så visar det sig att jag fått ett annat jobb  också som jag var på intervju för igår hos en snygg ung kille med gubbnamn, man får ha sin egen affärs idé typ. ungdrive heter det. jag ska ha en teatergrupp för yngre barn.
helst inga som man måste byta bajsblöjor på 24/7.

bara för att jag har på tok för många bilder på datan och vill använda dem så kommer här några stycken.

 

 

tjohoo liksom, ska ducha nu så att man iallafall ser liiite bra ut imorrn när man rensar ogräs och tar sönder kroppsdelar

tack och hej


Radio och picknick på stranden



Jag tog den här bilden på mig när jag åkte buss för nån vecka sen, den fick mig att börja tänka på sommaren, det är det inte riktigt än för skolan e ju fortfarande liksom igång.
fast idag var det i och för sig jätte varmt, jag var osexig och hade linne.

men som sagt, sommaren e snatrtt här, nästa vecka är det avslutning och nu på fredag ska jag servera student lunch till treorna, de vill att vi ska ha svart nertill och vittt upptil samt någon slags växt i håret, jag funderar på en kaktus....eller en palm, vi får se jag har inte bestämt mig än.

vet inte om jag fått något sommarjobb, men troligtsvis inte...det kommer bli ett fattigt slutet på året iår.
2010= pizza-super-duper-fattig wööööööh

neej nu ska jag dricka läsk som jag AAAAAAAAAAAAAAAALDRIG annars gör, mjämjämjämjä typ.
joo jag dricker cola typ hheeeela tiden och saft också och så är jag ALLTID ALLTID AAAAALLTID sugen  på glass!! typ pistach glass, eller med kokos smak! jag fick ta en ananas glass istället nyligen men det var några jävla bitar i, inte så mysigt det!!

neej nu ska jag som sagt ta läsk och det e inte cola utan pepsi, det e faktiskt liiiite liiiite liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite godare.
bajs och prutt
- harplutts skutt

"Du får se ut så där för du har mens"




Idag var det ingen skola för mig så istället drog jag till Huddinge med Sofie men eftersom att jag på morgonen fick mens så mådde jag lite halv skit, orkade liksom inte med mig själv så jag satte upp håret och drog på mig tajta jeans (aj aj aj aj aj aj AJJJ) och mammas gråa munkjacka, visst så sminkade jag mig bara liiiite för annars ser jag skit skabbig ut i ansiktet. jag kännde mig som en sackosäck men sofie tyckte inte att det var något ful eller fel med det, hon menade med att jag hade mens, då är det faan så här man ska se ut!

Vi drog och åt mackor på Subway vilket var väldigt gott och köpte en extra kaka till menyn vilket blev för sött, mådde nästan lite illa :O

Vi hittade sedan en väska som var stor och rosa och påsig, jag slängde ur mig att den såg ut som en "cancertutte", men jag är inte säker på om det stämmer fortfarande. jag menar, när jag har ont så liknar alla saker helt andra saker eller så bara slänger jag ur mig nåt, det behöver liksom inte likna det, jag kan liksom slänga ur mig att Sverige liknar en banan, men det gör ju inte det, haha på det.

vi fikade också sen, jag var lite små irreterad men det märktes ty inte för jag var lika galen ändå, för det flög omkring stolar då det hade börjat blåsa.
det var ganska kul.

köpte trosor också, ett par var faktiskt ett par string. inte meningen egentligen men jag fick ryck och tyckte att jag skulle ha ett par, får prova dem när mensen är slut. alltså om en vecka typ?

ibland undrar jag om folk i min omgivning känner igen sig i mig när jag pratar, varför skulle de annars titta på mig? om jag står och pratar med sofie om nånting då är det ju mellan oss 2 ellerhur? men det ska alltid vara någon där och glo, jävla kossor liksom! några gånger kan de skratta till...känner de igen sig? var det rligt det jag sa?? eller tycker de bara att man e en skit unge som upprepar det de själva sagt på typ stenåldern.
jag är inte upprörd egentligen  jag bara skriver, det behöver inte betyda att jag INTE gillar uppmärksamheten som jag får ibland, det är roligt tycker jag. Kanske för att de oftast blir störda av mitt prat men det är bara roligt, jag är ungdom jag älskar att förstöra HAHAHAHAHAHAHAHA

neej okej det stämmer inte riktigt in på mig, bara när jagh har mens, då gör jag mig gärna hörd och gnäller på skitsaker på bussen, då kan foilket lika gärna lyssna för ibland kan det gälla dem också. de ska minnsan höra på vad som rätt och fel att göra! så det så.

Just nu är jag hemma, jag chattar med Andrea, vi funderar på att starta ett punkband som består av oss 2. vi ska ha låtar som heter typ

 "jag ska bajsa i ditt kvarter", " mensa sönder hela skiten", "blå", "rännskita". "stupa i pissrännan", "död åt finnar", "du kan ta dig i arslet", "rallybajs", "allan och saurus", "jörgen", "det luktar urban" osv
kanske också en låt som handlar om en fittpiercing som lossnat vid ett för hårt knull och att jaa den där upprättstående saken ramlat av.
vi ska vara ett seriöst punkband, ofc haahhaha låtar om saker som vi skämtar om och om saker vi hatar alltså finnar, då menar jag sånna där som kan spruta på spegeln och som vägrar lämna fejjan.

hoppas det blir av för jag är skit pepp!
neej nu ska jag gå och  ducha så att mamma slipper skrika av sig stämmbanden ;)

ha det gött och köp naproxen


Ta och ät skit vah!



okejj, jag ska fatta mig ganska kort nu,
nyligen så har musik och artist 2orna haft en musikal, eller neeej en såkallad "jukebox" då det var en egenskriven föreställning med låtar som annars finns som vanliga låter eller är med i en annan musikal, den var väldigt bra måste jag säga, folket har gjort ett bra jobb där, jag var även med och sminkade typ ahahha.
men iallafall!
de tog bilder på föreställningen som man oftast vill och filmade men det sjuka är att bilderna var på stora "plancher" redan dagen därpå och filmen ska de tydligen få se nu i veckan, det gör mig så otroligt förbannad! för våran föreställning "Avståndet mellan vagn och plattform" som spelades i typ början av året filmades och fotograferades också men vi har inte få se ett skit av det!! de ända bilderna som vi fått se är liksom egen tagna bilder, å musikalens bilder som förresten hette "Existens" togs av en lärare! asså faan vad snabba dem var här!!

Han som har hand om bilderna och filmerna på min skola är dum! han säger hela tiden att han ska fixa fram bilderna å filmen men han gör ju aldrig det! om han har sååå himla mycket att göra, varför tar han på sig mer saker att göra så att det "gamla" glöms bort??
vi har inte heller fått se filmen från våra små dialoger som vi gjorde i 1:an!!

nånting säger mig att vi aldrig lär få se dem, det är bara musikarna som får det just nu verkar det som....faan på det! visst det är jätte kul att se deras bilder men man blir ju liite smått avis när de inte kan vara lika flitiga med teaterklassens bilder. fy skäms liksom, vad hände med "alla är lika värda" hahaha okejj det där har ingenting med saken att göra men iallafall
neeej människan på min skola kan ta och äta mitt bajs! LÅNGSAMT!

Tänk att få vara nångon annan



ibland undrar jag hur det är attt vara någon annan, någon som jag inte är. då menar jag inte att man byter "stil" eller så utan att man byter kropp, typ att man lite dåoch då får byta kropp med typ Mikael persbrandt eller så.
"hur känns det när han sätter sig på en stol?"
eller njaa kanske inte riktigt så heller...men att man för en dag inte var sig själv utan någon heeeeeeeeelt annan

ibland kan jag också undra vad folk tänker, om jag t.ex. sitter framför en kvinna på bussen så kan jag fundera på vem hon är, hittar kanske på en egen historia om hennes liv, och då kan jag alltid få tanlken "tänk om hon gör samma sak med mig?" det är lite intressant men ändå läskigt, tänk att tänka exakt samma saker som någon annan.

sedan så undrar jag också om det finns en såkallad "tvillingsjäl" någonstan, alltså någon som ser exakt ut som en själv, på insidan...alltså samma språk, stil, personlighet, frisyr, humor..liksom allt! förrutom utseendet. skulle man vilja träffa den personen eller skulle det bara vara läskigt?? jag skulle kunna träffa den personen om den inte hade samma kläder som jag den dagen, det skulle kunna funka... och att den inte hade exakt samma frilla som jag, det skulle kännas jobbigt. tycker det är jätte jobbigt när någon har samma saker på sig som jag har samtidigt som jag, vet inte varför riktigt.

nånting annat som jag inte heller gillar är att åka rutchkana, det tycker jag är jätte läskigt, har ingen aning om varför, jag är det bara. och så är jag livrädd för att ta "spruta" i tandköttet, jag gillar inte sprutar någonstans i överhuvudtaget men tandköttet går verkligen inte! Jag skulle till herr "jag-ska-peta-runt-med-prylar-i-din-mun" en dag och laga hål i tänderna men så fort jag satte mig i tandläkarstolen så började jag gråta hysteriskt och vända och vrida mig, jag ville verkligenm inte att en där saken skulle komma i närheten av min mun så nu ska jag komma tillbaka en annan dag och få "lugnande" först, tandläkaren sa att då måste han ha min mammas godkännande (vilket han fick), att hon måste vara med mig efter besöket för att jag inte ska gå ut på vägen där det kör bilar och grejjer (alltyså att jag kommer vara för borta för att kunna ta hand om mig själv) och att jag kan få minnesluckor. vad fan ska han ge mig? ren sprit? hahaha

vi får se, kan berätta när det har varit, tror det är typ 2 veckor kvar men jag är ändå lite nervös.

och förresten, det är bara fejk ringar jag har i läppen, ville liksom bara se om jag passade ahahahah

ha det gött och sov inte på en macka

RSS 2.0