woohooo liksom



hallå hallå, faan du e ju blå :D

neej men igår, 20/1, så var det premiär för föreställningen som vi repat för aslänge, "Avståndet mellan vagn och plattform", det var jätte kul!! Det gick förvånatsvärt bra! jag blev helt paff när jag kunde alla mina repliker, publiken typ älskade oss!! När jag gick fram i slutet så applåderade dem jätte mycket, men det var mest för att jag gick tillsammans med Erik, det var ju såklart han dem applåderade så för men spelar roll! jag e glad, jag älskar alla just nu, till och med dem som jag inte gillar så där jätte jätte mycket egentligen (a)
Kristian Hallberg var där, han som skrivit manuset. Jag blev jätte glad när jag såg honom, jag ville bara gå fram till honom och krama honom. det gjorde jag också, men det var nog mera han som gjorde det för jag blev väldigt blyg istället. jag mumlade något om att tack för han kommit, det kändes mera som att jag upprepade det han sa till mig men gjorde om det lite. t.ex. om han sa "tack för att du gjorde det här" så svarade jag "neej tack för att du gjorde det här för oss", jag kom liksom inte med något eget, haha (a)
men han var iallafall stolt, det såg man på honom att han blev glad.
Det var många som jag inte hade en aning om vilka dem var som kom fram och sa att vi var väldigt duktiga, susannes vänninor sa det till oss. Det e vi som egentligen ska tacka dem för att dem kom och kollade på oss, det sa jag till alla hahah xD
idag var det föreställning igen, det gick också bra. Såg att kristian var här igen, men jag lyckades inte gå fram och hälsa igen för jag såg liksom inte honom sen när allting var slut. synd :(
aja nu orkar jag inte skriva, ha det gött era smurfar!!


drag och slit
en hunds rännskir

....



Är det inte konstigt att en bild kan se sjukt cool ut när den är på mobilen men så fort den kommer in på datan och bilden förstoras så fattar man inte vad det var som tilltalade en själv när man tittade på den.
Ett bra exempel är den här bilden, jag var jätte stolt över den när jag tog den, tyckte att den såg väldigt frän ut. Visade den för dem flesta och verkade lite märkvärdig på något sätt. Men nu så ser den helkonstig ut, det fulaste tycker jag är att jag inte äns håller ett ackord, när jag ser den här bilden så får jag en känsla av att den här personen tror att hon är något, den här personen försöker spela gitarr och tar ackord som inte finns. Pinsamt pinsamt pinsamt. Men om man frågar personen vad som egentligen händer på bilden så svarar hon:
-"alltså det är SKIT svårt att frösöka hålla upp gitarren med en hand när man ska ta kort på sig själv tillsammans med den".
Yeah right skulle dem flesta svara, men jag som är personen på bilden vet att det är sant. Det är verkligen svårt att få med både sig själv och gitarren på en och samma bild. Blev liksom halva halva av båda xD
Jag tycker det är sjukt hur människor kan ha så olika uppfattningar om samma saker, t.ex. jag kan tycka att en bild representerar fridfullhet, att  människan på bilden har det skönt och lugnt och att den liksom inte bryr sig om andra. den är den den är och kommer alltid att vara det. Men en annan kan tycka att bilden föreställer en svårtsjuk människa, en som har blivit brutalt mördad eller något i den stilen.
Fast ändå är det intressant hur folk kan tycka olika saker.


















































jag försöker, det gör jag :O



Okej först vill jag bara börja med att säga att jag har ingen aning om vad bilden föreställer...en sak som ser otroligt jobbig ut, jag blir rastlös bara av att titta på den.
men grejjen med det här inlägget e att jag vill bara säga att jag har fått skrivkramp..jag vet inte vad jag ska skriva längre, jag vill inte riktigt använda bloggen som en dagbok utan jag vill skriva åsikter och starka känslor, jag vill skriva ner ord som kan få folk att känna igen sig eller kanske börja tänka lite men det är så svårt när jag inte riktigt orkar. Mamma säger att jag är den lataste peronen hon någonsin träffat och jag antar att det stämmer, jag skulle passa som amerikan, jag e tjock, gillar skräpmat och kollar på skit på tv:n. Hallelujah!
Fast jag trivs med det, jaa egentligen är jag inte tjock då utan jag är bara mullig och det gillar jag, visst gnäller jag ibland om att jag vill gå ner i vikt och så men är inte "tung" något som är bra?
Och man brukar ju säga att något är "tjock bra" alltså är tjock bra ellerhur?? det är ju något som man gillar eller nåt.
"ostbågar är fett goda" man måste ha lite hull på låren, fast i och med att jag är mullig så är det svårt att hitta en "partner" för jag vägrar kalla en som har lår stora som mina smalben för min "kille". J ag har varit utan partner i 16 år varför kan jag inte fortsätta? grejjen är väl att jag också vill prova på..
haha oj nu blev det lite iallafall, fatta att min släkt läser det här :O
kanske borde lägga av att skriva om det här...ska försöka komma på något annat att skriva om?
Jag sitter just nu och chattar, jag och Andrea skickar sjuka ljud till varandra på msn och det är riktigt kul" Jag skrattar hela tiden, det känns bra att få känna sig lycklig och få skratta ut bubblorna som är inom mig. om jag inte skrattat ut dem, hade jag rapat då? eller fisit? aja lär aldrig få reda på det
äch nu lämnar jag mig helt åt andrea istället...
neej vänta vil lbara säga att jag varit med jessica på bio idag, vi såg "trubbel i paradiset" som faktiskt var bra, trodde det skulle vara en dålig b-film men jag gillade den ;)
vi har beställt biljetter till "Mefisto" som går på stadsteatern, vi ska se den klockan 12 den 31 januari, dagen efter  min födelsedag moahahahhaha

RSS 2.0