Ord i bilder...

Jaaa nu så är det så att jag förrut hade tråkigt då jag inte kunde sova och tog bilder på mig själv som vanligt, då jag märkte att vissa av dem hängde ganska bra ihop. tänkte lägga in dem här :)
vi börjar med den första bilden :D



jag sitter och kliar mig på hakan.



det kommer något på fingret, jag kollar vad det är men ser inte riktigt.



jag stoppar det i munnen.



jag tuggar/suger på det jag stoppat i munnen som jag inte vet vad det är.



smaken e inte så farlig.



joo det var det! äckligt!



försöker ta bort skiten från tungan med handen.



men det går inte så jag spottar ut det på mattan.



det var inte roligt att få något äckligt i munnen.



för det smakade som gristryne.litegrann.



och det är otroligt skrämmande!

"Hur var det här då??"



Sedan jag var med Andrea sist då jag drack en krusbärs mer, så har jag haft ont i magen. det har varit mest efter att jag ätit. så idag så beslöt sig mamma för att ta mig till vårdcentralen i masmo. Jag var lite orolig för det, mest för att jag inte gillar "doktorer" då jag har haft oturen och få surkärringar med PMS och hängpattar. Eller gubbar som bara e allmänt konstiga. Jag fick för mig att läkaren skulle tro att det var blindtarmen och sticka in helsa jävla armen i arslet på mig. men jag slog bort den tanken.

Jag och mamma kom fram till vårdcentralen, vi går fram till "receptsionisten" (vet inte hur det stavas) för att säga att vi var där, hon ville se mitt leg men eftersom att jag lämnat plånboken hemma så fick jag säga mitt personnummer till henne. Men hon verkade lite små trög för hon började inte skriva förrän jag började säga "de sista 4 siffrorna". då vaknar hon till och ba "vääänta lite nu här, jag ska bara skriva..vad sa du nu först?" så fick jag säga det igen i snigelfart. sedan stod vi där ett tag till medan hon satt och funderade på hur gammal jag var. Jag hörde att hon mumlade för sig själv "hm 93 hur gammal e man då..." så jag var snäll och sa med hög röst "jag e 17!" och hon hoppade till där i stolen.
"jaha då behöver du inte betala höhö gå och sätt er!"

Vi satt i väntrummet och väntade ett tag, jag såg mig om för att se vad det var för människor som sökt sig till samma skitställe som jag. det var mest en massa utländska tjocka gubbar och små tanter som verkade sitta och sova. Sjuksköterskorna verkade ha tappat sina röster då man inte hörde vad dem sa när dem kom och hämtade sina patienter. tyvär var min läkare också en sådan, jag skulle inte ha hört honom om han inte stått så nära oss.

Läkaren, eller jag vet inte egntligen vad han var för något. han kanske var sjuksköterska..men vi säger läkare nu för det ordet är så mycket kortare ;)
Han var kortare än mig iallafall så när jag givk bakom honom kände jag mig ovanligt stor. jag gillar inte det, att vara längre en vuxna män. Han var mager och spinkig och lite små krokig. han visade in mig och mamma till ett litet rum som man knappt fick plats i. Jag tror att det bara får plats max 4 extremt tjocka människor där inne om man tar ut hans skrivbord och den äckliga bruna sjukhussängen därifrån.
Jag fick först sätta mig på en stol framför honom, så fort han började prata så hörde jag inte vad han sa. för han liksom mumlade, talade bara med extremt mjuka bokstäver och otroligt tyst. Och mamma tycker att JAG sluddrar! Det var svårt att prata med honom då jag inte förstod allt han sa, mamma fick liksom upprepa det han sa. jag kände mig lite illa till mods. tänk om han tyckte att jag är en mega rasse? han var ju utländsk och jag har hört att jag ser svensk ut. han måste trott att jag är gammalmodig och bara respekterar "renblodiga svenskar". hoppas inte! fast om jag var det så skulle jag knappast gå till masmo, jag skulle faan gå till min privata Schtekdoktor på Östermalm.

Men iallafall han frågade mig när jag fick ont i magen första gången, alltså när började den här skiten. Jag sa att det började förra veckan då jag druckit en krusbärsdricka. då går han på mig direkt, jag hinner knappt säga klart meningen.
"var det alkohol i den?"
jag blev helt paff, och typ skrattade till, jag var inte bered på den frågan. om det var alkohol så skulle jag väl säga det? när jag säger "krusbärsdricka" då menar jag ju självklart något saftliknande. fast han kanske kallar allt för "dricka". men jag svarade såklart "nej". då kom nästa fråga, han undrade då om det var läsk.
vad tror människan om mig?? bara för att jag är 17 så behöver det inte betyda att jag går på fester varje helg och dricker som faan. och bara för att jag är lite "rund" så behöver det inte betyda att jag halsar läsk och äter chips.
han började fråga om in diet, han undrade om "jag hade koll på vad jag äter". jag svarade ja, eftersom att jag tycker att jag har det. Jag äter faktiskt inte så mycket "godsaker". då kollar han på mamma och frågar
"är det verkligen sant?". vad faan?!
Han bad mig att lägga mig ner på sängen, det var såklart fullt med papper på den och det hatar jag för det går alltid sönder när jag lägger mig på det.
När jag lagt mig ner så ställde han sig snätt över mig och började dra på sig handskar, den bilden fick mig att börja spänna mig. Jag trodde att han skulle be mig att dra ner brallorna så att han kunde stoppa in armen i min bak. men det gjorde han inte. han ville bara lyssna på mina tarmar, han ville också att jag skulle dra upp tröjan för honom. men jag vägrade, ofta att jag skulle visa min mage för honom!
visst det ingår i "undersökningen" men jag känner mig inte bekväm i att visa all naken hud för en mesig doktor som man knappt hör vad den säger!
Så jag fick behålla tröjan på mig, av någon anledning kollade han snabbt på mina håriga ben också. där hann jag inte protestera. jag vill inte visa något hår för någon. det ända håret jag kan visa e det jag har på huvudet. det andra känns liksom privat även fast det bara är benen. 
men jag tycker mina ben ser så äckliga ut när dem är håriga.

Jag fick iallafall aldrig reda på vad felet var, bara att "det är ingenting farligt höhö". neeej det kanske inte är det men vad är det för någonting då? jag vill ju ändå veta varför jag fick ont i magen då allt annat var fullständigt normalt. En sak som jag hatar med läkare det är när dem frågar om man bajsat.
man blir liksom ställd mot väggen. jaa jag vet, det är helt normalt att bajsa och dem måste veta det så att dem kan komma på vad det är för fel. aja nu måste jag gå och plugga.

drag och slit
- en hunds rännskit! 

Crazy Pizza!



Idag så var jag på
barapapapappapapapapapapappapaa (ska föreställa en trummvirvel och ingenting annat...)
MEDELTIDS MUSEET!!! med skolan då.
Jag och Elin ville inte komma vilse på ditvägen så vi åkte tillsammans med våran Svenska lärare Erik, det var ganska kul att resa med honom. Blev lite tyst vid vissa tillfällen men det var ändå rätt skönt, man ska ju inte alltid prata. även fast jag oftast vill det, jag kan nog gemföras med en papegoja tror jag.
Det var såklart väldigt kallt ute, jag frös om händerna så dem fick vila i mina fickor. Vi kom fram till Entrén av museet, där vi fick stå utanför i typ 15-20 minuter. det var otroligt kallt! jag och Elin sprang och kollade på statyn som står framför, den föreställer en naken soldat med en hjälm. han sträcker ut armarna i ett "heeeeej-kom-hit-kolla-på-mig" uttryck. lite kul. Sarah i min klass var snäll, hon lånade mig sna vantar då jag av någon konstig anledning lämnat mina egna hemma :O
hon ska få dem tillbaka när vi ses i skoaln igen för efter att vi varit på museet så var hon helt borta, scary!
Jaa men vi fick iallafall tillslut komma in i värmen på museet, vi var först i presentshopen eller vad det nu kallas. Jag och Elin stod och kollade med stort intresse på ett par munjigor. Våran guide kom sen, han var väldigt rolig och intressant att lyssna på. han visade oss runt som en guide ska, när han väl var klar med rundturen så applåderade vi snällt och artigt åt han. Sedan så gick vi runt själva. Jag och Elin sprang in i en massa hus, Patrik hänkade på. sedan så hittade vi Natta så vi sprang in i husen igen. det var najs. vi sprang till galg backen för att lyssna ifall kråkorna gjorde konstiga ljud, det gjorde dem inte. tyvär.
Det fanns en massa dockor där som skulle föreställa medeltidsmänniskor. dem var jätte läskiga, för vi trodde att dem skulle börja röra på sig hela tiden. Vi var lite galna idag.

Sedan så åkte vi tillbaka till skolan, där Elin gjorde ett prov för musikalen som dem ska sätta upp sen. jag ville vara med i provfilmningen som dem skulle hålla i skolan, men grejjen var bara det att dem var est intresserad av killar så det var bara dem som fick provfilma. oss tjejer tog dem bara kort på. vi fick fylla i en lapp och sedan var vi klara, så jag åkte hem till Jessica. jag fick låna hennes toalett och sedan åkte vi tillsammans till stan, vi hade det trevligt på tåget. hon skickade 2 st Salem Al Fakir låtar till mig, "keep on walking" och "good song". Undrar om han blir den "nya" killen vi blir helförälskade i. som Alexander Rybak. undrar vad som hände med honom? i början så höll jag och jessica på jätte mycket och sa att han var vår pojkvän och sånt. nu gör vi det inte längre. Men Salem Al Fakir är duktig, jag har fått syn på honom för jätte länge sen och tyckte att han var söt och hade gullig röst men jag har liksom aldrig lyssnat ordentligt på hans låtar. det får det bli ändring på!
När vi kom fram till stan så gick vi på Burger King och åt, efter det så gick vi till ovanför Spottringen och ställde oss bland publiken framför scenen.
vem skulle vi se??? joooo
barapappapapapapapapappapapapa (trumvirvel igen då...)
BROLLE BROLLE BROLLE!!! (ni som inte vet av någon anledning vem denna brolle är så kolla på bilden högst upp, det e han...så snygg!)

Han sjöng sina låtar, bla. hans nya singel som var väldigt bra. brolle gjorde asfräna "skrik", då pratar jag inte om sådanna skrik som tjejer skriker när dem typ blir skrämda eller typ ramlar. alltså inga AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH skrik, och inte heller något AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGHH skrik heller. utan det var sånna som jag försöker härma, sådanna skrik som jag ibland lyckas riktigt bra med och som jag ibland inte alls lyckas med. jag pratar såklart om dessa skrik som jag själv kallar för "hårdrocks skrik".
WOOOOOOOOOAAAAAAAHAHHAHAHAHAAAAAA!!
SÅNNA SKRIK! fast han var liksom coola, grymma! kan inte riktigt förklara hahaha.
efter att han hade sjungit fick alla trängas i en jätte konstigt formad kö, den såg mest ut som en tvådelad tunga. men vi kom fram iallafall. Vi fick hans singel gratis och signerad, han var jätte snygg!! efter att jag och Jessica fått våra singlar så avbröt dem signeringen (trots att det fortfarande var asmycket folk kvar!!) eftersom att Brolle skulle ut och flyga flygplan. han gick därifrån med några vakter, jag och Jessica följde efter på håll. plötsligt så lämnade vakterna honom och brolle fick gå själv, tillsammans med en annan gubbe som drog en grå dragväska, då såg jag min chans! jag sprang ikapp honom! helt ensam för jessica kände sig inte bekväm i att vara galen stalker xD när jag sprungit så långt att jag var precis bakom ryggen på honom så skrek jag:
-" UUURSÄKTA! KAN JAG FÅÅ EN KRAAM??"
han typ skrattade till och sa "jaa men visst, självklart" och så fick jag min kram. det var mysigt (a)
sedan sprang jag tillbaka till Jessica igen och utan att tänka på det så skrek jag till henne (han kunde fortfarande höra mig) "WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH JAG E BÄÄÄST". undrar vad han tänkte? säkert att jag var helt knäpp och galen. men det struntar jag i, jag fick hans singel gratis och jag fick krama honom. det var liksom värt besväret.

sedan åkte jag hem, pendeltåget kom precis och jag hann med det. utanför var det bäcksvart så jag såg inte vart jag var någonstans men jag kom iallafall av i Tumba. Men då fickjag vänta 20 minuter på att bussen skulle gå så jag gick runt och kollade i en mataffär, kollade vad dem hade för tidningar och vad dem hade för maträtter i frysdisken. väldigt intressant...
sedan satte jag mig på bussen, då var den 20 över 7. det betyder att mitt terminskort hade gått ut men iochmed att han busschauffören inte ville öppna framdörrarna så alla fick gå in i mitten, då behövde jag inte visa kortet.
Nu e jag iallafall hemma, ska nog gå och ducha. det låter skönt. varmt vatten!!
nu vill jag ha varm chocklad...eller te!! jaa te vore gott...och...
nej jag vet inte vad jag ska skriva för pappa tittar på "Family guy" och det distraherar mig lite grann..

aja
drag och slit
- en hunds rännskit!

Idag var det Allan och Saurus



idag efter skolan så träffade jag Andrea, vi gick omkring i skärholmen och jag köpte hårprodukter.
vi hade det väldigt trevligt, vi skrev en ny sång med melodin "alla fåglar kommit ren"



"Alla spyor kommit ner,
på badrumsgolvet,
vilken skamm för fullisen
att gå därifrån sen
Pasta,kaviar, dill och fisk
magen är ju inte frisk
allt man ätit komme upp
när man druckit whiskey"  <--- tror det stavas så

jag har liksom inte så mycket att skriva, jag e trött och orkar inte göra det. det känns som att jag inte har gnistan för att göra det längre, det e därför jag inte gjort det på väldigt länge. har till och med hunnit fylla 17, grattis på mig.

idag så skulle jag få reda om jag fått jobb eller inte, skulle fått mail vilket som men mail inkorgen är tom, taskigt!
nu ska jag gå och dricka nåt.
jag hade som sagt väldigt kul med Andrea, vårt samtalsämne var bajs som vanligt ;)

drag och slit
en hunds rännskit

RSS 2.0