Människans behov



Jag kom och tänka på en sak, vissa grejjer kan man inte göra förrän man har gjort en annan sak innan.
 Det är som ett schema som man måste följa punkt till pricka för annars blir det helt fel, t.ex. när jag går toaletten så måste jag alltid dra undan draperiet för att kolla så att ingen sitter där när jag är på toa, om jag så håller på att kissa på mig så måste jag ändå dra undan det. Jag har haft det så ända sedan jag såg "Big mommas housa" första gången när hon sitter och bajsar så gömmer sig polisen i duchen så att hon inte ska fatta att dem e inne i  hennes hus, så vill jag verkligen inte att det ska hända mig!
Och när jag går upp på morgonen så måste jag först gå och kissa, sedan klä på mig, sedan äta, sedan borsta hår och tänder och sist ska jag sminka mig. det kan inte gå på något annat sätt!
Annars blir det som att halka i en prärievargs gula diarré, alltså helt fel.
så får det verkligen inte gå till!
det är ju jätte många som har så, att dem måste göra något.
T.ex. ibland får jag ett sådant ryck som säger till mig att jag ska göra något galet, som att börja prata med en vilt främmande människa eller så, det är helt sjukt!
aja det var väl typ det jag hade att säga.
detta ser jag då som ett problem om ni av någon konstig anledning inte märkte det, hähä 

Killar och deras....öh, lukter !


En sak som jag har lagt märke till väldigt många gånger är att vissa killar dränker sig själva i parfym, eller jag vetefan vad det är för något men det luktar iallafall väldigt väldigt starkt. Det liksom hänger kvar i luften.
Som idag t.ex. jag skulle gå hem till min kompis, på vägen till henne så möter jag en man, han såg ut på både ansiktsuttrycket och gångstilen som om att han var en riktig McLäcker, en sådan som man säger "M m mh!" till.
Men jag själv tyckte han såg ganska mycket ut som en McÄckel.
Och när han går förbi mig så riktigt piskar hans lukt mig i ansiktet så att näsan höll på att trilla av, den var så stark och jag kände den fortfarande när han var typ 2km därifrån.
Alltså det är ju sjukt! hur kan man lyckas med det? hur gör man??
sprutar dem på sig parfymen i trapphuset eller vadå?
Inte äns tjejer, eller iallfall vad jag vet har inte sådär mycket! Om killarna inte lämnar efter sig parfym lukt så kan det alltid vara annat, som gasar direkt dragna ur röven.
Eller fullisar, man kan känna på 3 meters avstånd att dem där framför en är jävligt alkoholpåverkad!

Jag har aldrig mött på en tjej som luktar så mycket, kanske cigaretter då men aldrig något annat.
men det har säkert alla andra gjort, jag menar inte att det bara är killar som luktar men jag har bara känt det.
och nu när jag ändå är igång med killsnack, en del kan vara riktigt för jävliga.
särskilt dem äldre, som är runt 30-40 års åldern och försöker stöta på en!
Som att man vill ha en 40 år äldre man!

Tex. när jag var i Skärholmen en gång, det var väldigt nära semeldagen och dem sålde semlor i ica och jag blev så glad (eftersom jag tycker om semlor) att jag uttrycke högt: -"åh semlor!!!"
och då kommer en äcklig illaluktande gubbe på typ 50+ fram till mig och säger:
-"hello gorgeus, i´m in lööööööööööööööööööööööööv"
ÄCKLIG ÄCKLIGT ÄCKLIGT!!!!!

M M M MJAAAAAUUUUUU SKCHHHHHHH! :D -typ pinsamt? JA!



Nu när man sitter här på datann och får nästan ryggskott av att ha en sådan dålig hållning eftersom datastolen gör så att man e skithögt över sjävla datan, man sitter alltså och liksom bugar sig över datan, som att den har högre status och kan så mycket mer. som om den var ett ett smartare väsen än oss människor.
Btw med "man" så menar jag alltså mig, jag eller vad fan det nu än heter :O
även fast jag inte är en man men ändå...det är väl så man skriver??
men iallfall jag sitter här och kollar lite äldre bilder och då hittar jag denna underbara vackra bild, på mig själv då när jag ligger i min säng och kollar på snygga killar i skolkatalogen.
Och det påminner mig om senaste dagen på sommarjobbet, jag sommarjobbar på "Njuravdelning dialysmottagningen" eller vad den nu än heter, på huddinge sjukhus iallafall.
I torsdags hade jag allvarligt problem med mig själv, min hjärna var full av saker hela tiden. tänkte som faan och gav nästan alla förolämpningar via tankekraft, då plötsligt uppenbarar han sig för mig!
jag trodde det var Gud som stod där framför mig och såg snygg ut (fast han var inte så där assnygg men han var ju ändå läcker)
Så fort jag såg honom så kom min hjärna igång igen, i mitt huvud skrek det "MJAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUH" och det fick mig att nästan börja fnittra och bära mig löjligt åt, men starka jag tog tjuren vid hornen och med en enorm styrka och mycket list lyckades jag tillslut vända på klacken och gå. under hela tiden jag gick därifrån skrek det "MJAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUH" i mitt huvud, jag försökte tysta ner det men det orsakde att jag gick runt och såg ut som ett jävla ilrött russin. Gamlingarna måste ha blivit rädda.
Men då när jag trodde jag klarat mig så visades en ny odödlig sak för mig, nämligen en asläcker ambulansförare som kom in med en ful ambulansförare med en sjukhussäng som dem skulle väga.
jag kände hur huvudet laddades, det hade blivit starkt! "MJAAAAAAUUUUUUUUUUH" skrek det igen och ju närmare jag kom honom desto mer blev det, jag kunde nästan inte hålla mig. vad skulle jag göra? om jag inte kom bort därifrån så snabbt som möjligt skulle jag spricka, börja skratta som en grisslybjörn och säga saker som "M M Mh".
Med båda händerna försvan jag till det stället där jag trodde mig kunna vara ifred, nämligen köket! jag hann precis in innan jag sprack och sa det.
"M M Mh!" jag log och skrattade till, fick till och med ett tyst litet "mjauh"
men då upptäckte jag att alla kan höra mig fast jag är där inne och helt ensam,
det är nämligen också en wannabe kiosk utseende, man kan räcka folk inne i köket koppar och sådant utifrån utan att behöva gå in, det satt folk utanför och dem hade säkert hört mig!

Fan! jag hade misslyckats!

My Future som jag bestämt sedan länge xD



Eftersom att jag har oerhört tråkigt och lite ont i magen så tänkte jag berätta lite om hur min drömframtid ser ut, eller jaa så som jag vill att det ska bli.

Jag vill bli skådespelerska, inte för att bli sådär jätte känd då utan för att jag tycker att det är skitkul, det är judärför jag går i scengymnasiet inriktning teater ;)
men iallafall i min framtid så kommer jag vara en skådespelerska, en väldigt duktig sådan också ! :)
Jag träffar min man, vi blir askära i varandra och efter en tid flyttar vi ihop. Hans yrke är skådespelare, regisör kanske eller en musiker :D men det skulle inte göra något om han är något annat som typ rörmockare, bara han är mannen i mitt liv så är jag nöjd (a) och han ska även vara äldre och längre än mig, om inte äldre så iallafall född samma år som jag så att vi är likgamla xD
När jag är 25 år så blir jag gravid, vi får ett par söta små tvillingar.
En pojke och en flicka, vid namn Albin och Tove :)
När jag fyllt 27 så blir vi barnsugna igen oc h vi får ett barn till som vi döper till Lukas, eftersom att Lukas också är ett väldigt fint namn :)
När jag är 29 så vill vi ha fler barn, vi känner att vi gillar barn och Lukas kanske inte vill vara yngst? eller något i den stilen iallfall så får vi ett till barn, denna gång en liten dotter vid namn Mika :) hon kanske blir rullstolsbunden pågrund av ickefungerande ben xD men hon kan ha friska ben också det spelar ingen roll för mig. För hoppnings vis är någon av mina barn gay eller iallafall bisexuella, men dem får vara hetero också det är inget problem. spelar ingen roll men det vore lite najs om någon var det, så att någon i min familj är det :D (om inte någon är smygbög då :O)
Även det året som jag får Mika så kommer jag och min man på en sak,
för helvete han är inte min man! varför? jo för vi är inte gifta! herre gud och allans vänstra näsborre!!!
Så vi bestämmer oss för att förlova oss, redan nästa år blir vi man och hustru.
Det går en tid och barnen blir äldre och när jag är 40 år känner jag ett sug efter fler barn, jag och min man känner att vi inte vill ha några egna utan bestämmer oss för att adoptera, små barn då.
En liten flicka från Kina, hon är skitsöt och får därför namnet Kjell :)
och sedan en liten gullig rödhårig pojke från Dannmark som jag tyvär inte kommit på något namn för ännu :O
jag får fundera på det, har ju tid på mig ;)

men det är så jag skulle tänka mig kunna ha det, men det blir väl inte så men ändå.
tänker ha dem namnen på mina barn ;)
även fast framtiden skrämmer mig rejält, nästan så att jag kissar på mig eller iallafall hackar tänder,
så längtar jag lite till den för att få reda på om det blir så som jag nyss skrivit.

I faderns, sonens och den heliga andens namn...
vad faan heter aladdin i efternamn? :O

Kul på toa :D och en liten stänk av annat ....



En sak som jag kom på för aslänge sen, bara av en slump då!
hur satans kul det är att kissa hårt! är inte det som är typ det roligaste man kan göra på toa? förrutom att rapa i toastolen då så att det ekar xD
Jag kom på det en gång för några år sedan när jag var sjuk och hostade ganska mycket, jag satt på toan och skulle kissa och började såklart att hosta. då märkte jag att ju hårdare hostarna kom desto hårdare stråle blev det! Jag kände mig som ett geni! men sedan tidigt det här året (eller var det sent förra året?? :O) så berättade sveriges barbie docka Björn Gustafsson i tv att det var just det han brukade göra när han hade bråttom, kissa hårt då.
Efter det började min omgivning säga att jag snott det från honom!
SKANDAL!!!! varför skulle jag sno någåt från han?? :O

alltså "kända människor" gör precis samma saker som oss andra som inte fått chansen att visa oss i tv och sådanna saker, liksom alla bajsar ellerhur??
neej men vi bajsar bara för att dem bajsar...ingen gjorde det innan. det har blivit ett nytt mode, Brad Pitt bajsar och alla vill bli som Brad Pitt och börjar bajsa dem med.
oj nämen titta hon den där big brother bimbon har inget på sig när hon badar :O vi öppnar nakenstränder och som pricken över i:et så duchar vi även utan kläder, för han thomas järvheden? han duchar väl ellerhur??

Alla vill vara som sina idoler, alla vill att folk ska skratta åt dem! och vara med dem, jag lovar att om minst 10 år så kommer det inte finnas någon som inte har varit med i en film eller knullat runt i big brother (om det såklart inte är utdött då)
ingen kommer vilja bli känd, alla kommer vilja bli okända för att iallafall lite sticka ut i mängden.
det kommer sluta med att man blir känd som den okända.
Hallelujah!

fint med ansiktsmålning?

ungar jag hittade på google xD

I helgen så var jag på Eskilstuna zoo, kollade lite på djuren och kollade sedan på "Mora träsk" som kom och sjöng. och eftersom att dem var där så var det naturligtvis fullt med barn, och barn älskar när dem blir målade i ansiktet med en färg som både stelnar och kliar. Dem vill bli målade som djur, oftast fjärilar. dem ungarna jag såg på zoot såg bokstavligt talat skit konstiga ut och då slog det mig plötsligt att dem alltid gör det! eller ja inte alltid alltid men nästan, majoriteten ser lite läbbiga ut xD jag gick in på google och sökte på bilder och då kom denna upp som ett ganska lysnade exempel på vad jag menar, tycker dem att dem ser fina ut?? att det e skit snyggt? alltså dem måste ju nästan tycka det eftersom dem vågar visa sig ute sådär.
Jag kommer ihåg när jag var liten och var på "Junibacken", där var det ansiktsmålning och när det var min tur så sa jag något svårt till dem stackars målarna. jag ville bli målad som "lilla gubben", pippi långstrumps häst! dem som målade visste inte alls hur dem skulle göra, dem ville ju inte svika ett oskyldigt barns hjärta genom att säga att dem inte kan, alla barn förväntar ju sig att dem som är äldre kan göra precis allt. Så flickan som fått detta svåra uppdrag tog sitt beslut och målade mitt ansikte, slutresultatet blev: helt vit i ansiktet med svarta stora prickar. det vill säga för jävligt. Men nu när jag sitter här och skriver så börjar jag tänka på en sak! klart att ungarna kan visa sig ute när dem ser för jävliga ut, ha fula kläder och sådanna saker. dem bryr ju sig inte! dem går ju inte ut för att visa upp sig eller så, dem är ju ute för att leka, för att det är kul! men när dem blir äldre kommer dem säkert sitta så här som jag sitter nu och skriva hur fult dem tycker allting är och hur barn kan gå ut som sopsäckar. När jag var liten kunde jag gå ut i gul/röd randiga byxor, prickig tröja med typ spets, konstiga skor och en massa krims krams i håret. men nu kan jag inte göra det längre, jag har blivit för ytlig. jag har börjat inse att utseendet är viktigt.
det är säkert lite så som med påfågelhanar, dem har stora färglada vackra stjärtar för att honorna ska bli tända på dem. för att få vänner och pojkvän måste man alltså klä sig rätt, och alla ska tycka att det är snyggt. fy fan! dem som verkligen älskar och bryr sig om en skiter i allt sånt där!
från och med nu ska jag gå i kläder som jag tycker är fina, inte gå efter vad andra tycker.
(fast iochförsig tycker jag bara att snygga kläder är  fina :O)

hahah jag har lagt märke till en sak,
jag börjar skriva om t.ex. ormar men det slutar alltid med strumpor.
aja då får jag iallafall mitt sagt.

fula kläder,ansiktsmålning och sådant är skit snack xD

Ett för jävligt test på Facebook som väckte lite av min PMS ilska till liv...



Ibland när jag är på datan så har jag oftast väldigt tråkigt, vad faan ska jag göra då??
det finns ingen rolig att prata med inne på msn, playahead och lunarstorm är bara skit (pallar inte med dem), har redan kollat min bilddagbok och kommenterat andras bilder och så har jag kollat mina mail. vad sjutton ska jag göra då?
Jaa, jag går såklart in på Facebook och gör meningslösa test som egentligen inte säger mig ett skit. Häromdagen gjorde jag ett test vid namn "Hur känd kommer du att bli?", jag tänkte att det vore väl kul att få se vad skaparen av testet tänkt att man ska göra och så. När jag gjort testet blev resultatet att jag skulle bli helt okänd och ingen gillar mig. jag blev ganska arg då, inte för resultatet utan varför det blev det resultatet. Det blev så för jag svarade på frågorna och sa att jag brydde mig om andra, visade mig själv, visade att jag minsann inte är ett stort jävla ego som bara bryr mig om mig själv och fullständigt skiter i min omgivning. Alltså, jag blir okänd därför att jag bryr mig om andra och deras behov.
Det är ju sjukt! blir man känd för att man är en stor jävla idiot som spenderar alla sina tillgångar på nya kläder varje dag och bryr sig inte om den ser ett svältande och döende barn på gatan?
det är äckligt.

Det fick mig att förstå och minnas att det faktiskt finns människor som tänker så, att dem är högre och bättre än andra, jag har själv stött på sådanna människor och dem är riktigt äckliga ocg jobbiga.
dem som är smarta nog och ser deras tankar och ser på deras dryga sätt att vara förstår att dem ska hålla sig borta.

vad faan hände med "alla är lika värda"?

Sprit och cigg, typ skit!


igår hade man skolavslutning, då fick man alltså sommarlov vilket är himla mysigt...sund bara att det inte är så där himla mysigt väder xD
Men men nu över till det som jag tänkte skriva om, igår var man nämligen också på/i (vetefan hur man säger) "Tanto" där ett antal elever i skolan skulle vara, naturligtvis med sprit!
Där satt folk när man kom med lådvin, äppelcider och någon slags häxdrink.
det luktade skit! Folk satt och halsade i sig den där skiten som luktade som en magsjuks hunds rännskita och njöt av varje sekund, försökte också få oss nyktra stupfulla. jag luktade bara, då sa dem att man inte skulle lukta på det, men om man inte kan lukta hur faan kan man dricka då??
det smakar väl faan som det luktar ellerhur? och det e inte gott heller! hur kan man liksom samlas varje lördagskväll och bara dricka den äckliga skiten? nu är det tyvär dubbelmoral för mig eftersom jag har smakat och jag tycker om att umgås med folket, jag har inget emot dem egentligen men ärligt talat så skrämmer drickan mig mer och mer.
vissa kan våga mera saker när dem dricker, världens osäkraste person blir kung i baren och nerspydda fnittriga "vänner" samlas omkring och avgudar personen men när spriten runnit ur dem allt eftersom och dem återfår sitt nyktra jag blir allt som innan, dem har glömt bort deras kung och gjort om den till en jävla myrslok.
Sprit e läskigt.

Många rökte också, väldigt äckligt. dem kan sluta när dem vill, yeah right!
jag sitter och undrar och funderar på att hur man har kunnat börja? och varför man sedan fortsatte.
det luktar fan gammal alkis öra med mögelost och äggmök, då borde det smaka typ likadant!
bränner det inte i halsen? på läpparna? man tänder ju den med eld så man undrar ju...
jag förstår inte hur man kan sälja något så beroende framkallande som detta!
Tjatar och gnäller om trotsiga tonåringar men varför gör man det då? jooo man gnäller om det man skapat.
äckligt!

framtiden skrämmer mig...

RSS 2.0