Så som vi skall må är något man kallar för bedriva otuckt



- osminkade ögon, båda e mina (a)




Det är otroligt kallt överallt, fick liksom sova med alla kläderna på. varför känns sängen som att jag ligger i ett rum på ishotellet? varför tror jag varje morgon att jag är en eskimå?



Idag ska jag sova över hos Jessica, det ska bli trevligt, vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på..ska dit till 6, kommer nog komma liiite senare :O pågrund av sltrafiken då..hon bjuder iallafall på Tacos, gott gott gott för jag är hungrig :D     anledningen till att jag sover hos henne idag (eftersom att hon bor i lägenhet så förväntar jag mig att jag inte kommer frysa i natt) är att vi imorrn sticker till globen å åker sån där Skyblablabla :D det ska bli ytterst intressant att se om det kommer att funka, hoppas att inget har frusit fast :)




snart får jag svar på min utredning som jag har gjrt på bup, om typ 2 veckor...den 8 december klockan halv 9 :O
Igår så blev jag tvungen att göra ett läkarbesök där på bup, hon kände på min mage å trodde att jag fick ont för att jag typ spännde mig och så, men grejjen e den bara att jag hatar när folk tar mig på magen, hon gick liksom inte försiktigt fram, helt plötsligt hade jag hennes 2 fingrar på  mitt bröst! men det gick bra med undersökningen, blev dock förolämpad när hon frågade om jag tog droger och så. visst det ingår väl i undersökningen men det känndes som att ämnet aldrig släpptes..men aja!

Jag har tydligen dåligt synfält och måste kolla upp det på vårdcentralen, det kan nämligen vara en orsak varför jag har bytt glasögon på så kort tid, det försämrar annat typ.

neej nu får jag ont i ryggen för jag sitter i sängen och skriver...


Drag och slit!

"Jag ska klappa till dig så hårt att dina förfäder blir snurriga"

 

-Vad sa blondinen som höll i en hundbajs?
- TITTA VAD JAG TRAMPADE I :O

- Vad sa penisen till kondomen?
- Täck mej jag går in!!!

Uti skogen fanns en lada
och i ladan fanns en säng
och i sängen låg en piga
och på pigan låg en dräng!



varför e alla skämt snuskiga?














btw jag har sett "Harry Potter" i söndags om jag inte har sagt det, tillsammans med sofie var det och jag gillade filmen rejält, en del hotties var det med minsann


Drag och slit!


Radioaktiva renars slitsamma avskumm


(Bilden föreställer mig och Lady när vi var ute nyss..)


Var och hämtade Lady nyss från hennes hundvakt, vilket förresten är Nattas mamma, det är typ vinter ute, det är lite små snöigt på vägarna och kylan är stenhård! jag undrar varför jag äns använder vantar när det inte är någon skillnad, fingrarna gör lika ont  när jag kommer in.
Och så undrar jag varför hundar aldrig kan tänka på sin matte/husse när man är ute och går dag som denna, och fryser dem inte?
Jag går där med hackande tänder och tjocka kläder med håret flygandes överallt, jag vill bara hem men nej det vill ju inte lady! hon ska självklart gå runt och nosa på allt som man går fröbi fast hon nosade på exakt samma sak dagen innan...och nosade säkert på saken när mamma var ute med henne på morgonen.

Jag är så trött också och slemmig överallt, spelar ingen roll hur mycket jag sover, känner ändå ingen skillnad, försöker nu sitta och hålla ögonen uppe, än är inte skoldagen slut! jag måste till "Rytmik med dans".

 

btw kolla här, jag har hittat min tatoo bil :D

På bilden finns typ färg med, profil, form och själva vingarna :) jag är otroligt pepp på tatuering, hoppas jag får tillräckligt mycket pengar till det till jul och födelsedagen, jag har liksom bara önskart mig pengar...men någonting säger mig att jag kommer få en massa saker jag aldrig tänkt tanken på att jag kanske skulle vilja ha...men aja det e ju tanken som räknas, men jag hoppas på pengar nu när jag inte sagt något annat

 

Drag och slit!


"Om om var ett ord skulle det nog kallas för om"



Sitter och chattar med isa, vi vill bli luffare på sommaren, vi gillar "rasmus på luffen", jag diggar Allan Edwall som paradis oskar, han e min förebild nu har jag kommit på.

kom ska jag kasta koskit på dig

Ett stjärnfall som osar av härsket kött

 

Ibland kan jag ångra att jag har vissa människor på Facebook, varför ska jag ha den personen när den alltid ska lägga sig i det jag skriver och lägger upp? jag skulle skriva betydligt brutalare saker än vad jag gör nu om jag bara hade mina vänner som vänner på facebook.

När jag blev vän med min mamma så började jag vårda mitt språk lite mer, började försöka tänka lite mer på vad jag la upp när jag blev kompis med min kompis mamma. men nu är jag kompis med en som vill att jag bara ska skriva fina grejjer, jag får inte skämta om saker på facebook som jag och mina vänner annars skämtar om in real fucking life! För mig är inte Hitler ett känsligt ämne, och det är inte bara jag som säger sjuka saker om honom och driver med han.

så varför gå på mig?

Folk får fel uppfattning om mig, de tror inte att jag är som jag är men det är bara för att inför vissa så vågar jag inte öppna upp mitt rätta ansikte för jag är rädd att få skit kastat mot mig när vi står öga mot öga, jag är rädd att annorlunda och galen inte går hem hos så många, att man alltid ska få höra ord från andra hur man blir uppfattad.

För att de tror att jag har gjort eller agerat på ett visst sätt som jag inte alls har uppfattat att jag har gjort, det här har gjort att jag nu börjar känna en ledsen känsla i mig, känner mig så sårad och känslig just nu.

Jag känner mig för att bara lägga mig ner på golvet, släcka alla lampor och bara ligga där.

På sätt och vis dö ett litet tag, ta en paus från livet ett litet tag
Jag känner mig så missförstådd!  om personen läser det här så kommer den tro att jag e deprimerad på ett sjukt sätt, ringa och prata med min mamma...terra mig ännu mer på facebook och försöka prata med mig,
en gång så sa personen till mig att jag trycker ner mig själv, att jag själv är min största fiende pågrund av det jag säger till mig själv.
det sa personen för att jag sa att en unge började gråta när den såg mig, jag vet ju att det inte var sant men det var ju ett skämt, trodde att personen hade den humorn eftersom att personen brukar säga samma fucking saker om sig själv!

Jag känner mig så svag, svag för skolan och allting! jag hatar att man måste ha skriftligt bevis för att man ska få hjälp, man kan liksom inte bara säga att man har det svårt...om man inte har det skriftligt från en läkare eller psykolog så klassas man bara som en lat jävel som inte orkar prestrera och är egentligen bara allmänt skoltrött. Jag hatar att jag inte har rätt till att få såkallad "specialhjälp". Jag vill också få hjälp från skolstöd, och det roliga är att när jag försöker förklara att det är jobbigt och svårt då får jag heeelt fel respons!

Tex. jag hade nationella prov i svenska för inte så länge sedan, så hade jag ett rent helvete! jag fick sitta i ett rum som var varmt som fan (när det är varmt så blir jag rastlös och lättretlig och nästan desperat), de hade igång någon slags luftkonditionering och mackapären lät "NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH" hela tiden, typ tinnituss varning, läraren som vaktade i det rummet satt på en jävla dator och man hörde hur han knappade och fingrade på det, en elev satt och andades högt och äckligt, en satt och prasslade med sitt papper, en satt och slog med pennan lite lätt i bordet när han läste, tappade pennan på golvet och skrapade stolen mot golvet när han skulle ta upp den osv osv osv.
Det fick mig att börja gråta inombords eftersom jag blev stressad över att jag inte kunde koncentrera mig, tårar började rinna från mina ögon. Tillslut så gick jag fram till läraren att jag absolut inte kunde koncentrera mig så han hämtade en annan lärare och han sa att jag kunde sätta mig där som man egentligen inte fick sitta som jag ville sitta i från början, då blev jag lugn och glad. jag kunde göra mitt prov.  (känns som jag redan skrivit om det här? har typ berättat det många gånger också)

Vid middagsbordet när jag skulle återberätta det här för min pappa så började han liksom "klanka" ner på mig, sa att om det var en intressant bok som jag satt och läste så skulle inte de där ljuden störa mig, att jag skulle då kunna sitta mitt i andra världskriget och jag skulle inte höra om någon då försökte ta kontakt med mig. det gjorde mig väldigt ledsen och sårad, eftersom att det inte alls stämmer!
Varför kan inte mina föräldrar för en gångs skull säga det som jag vill höra och något som faktiskt stämmer? Jag gör en utredning på Bup av en anledning vilket det känns som att de inte förstår ibland.
Det blir svårare och svårare för mig att hålla tillbaka mina känslor och ibland lite väl häftiga humörsvängningar,

ett sådant exempel e när jag skulle plocka undan ett spel från matbordet för vi skulle äta, det där spelet "Vem där" och tilldet så hör det till små kort med bilder av människor. först var jag jätte glad och sjöng och skrattade, så skulle pappa torka bordet och skulle "Skojja" (som han sa) lite med mig och tog ett kort och slängde till mig men kortet hamnade på golvet, jag växlade från glad till förbanad på 1 sekund, jag blev så jävla arg när det hamnade på golvet och slog ner spelet på bordet och sa häftigt med hjärtathårt dunkande i bröstet att jag inte tänkte plocka upp det. då blev pappa arg och sa att man inte kunde skojja med mig och att jag ibland beter mig som en treåring. vid sådanna tillfällen så kan sånna ord få mig att börja gråta och bli jätte ledsen, för det tyder bara på att han inte förstår mig. det är något som jag hatar, när folk uppfattar saker heeelt fel! och blir arga när jag blir arg och försöker förklara rätt.

Folk blir också chockade ner de får höra att jag har det svårt, som om jag inte får det, att det är något förbjudet men det är för att jag inte tar för mig, tror det är en anledning till att det sket sig för mig med matten, för att jag blev sur på läraren och sket i allt. jag tar inte plats utan stiger åt sidan så att andra kan få hjälp istället, ser min omgivning som viktigare, det är svårt att ändra sig från den vanan när jag har sett mig som oviktig sen barnsben. Jag undrar om det beror på att jag är rädd för att någon ska bli arg på mig, att jag inte ska bli gillad.

Jag hatar samhällets förbaskade ideal och vill inte följa det alls, jag vill inte vara som de andra och jag vill inte se ut som de andra men jag har ändå ett behov att bli bekräftad av de andra, jag vill att de ska gilla mig fast jag inte e som de, men jag ses istälelt som konstig.

Jag får tex. alltid konstiga blickar från teaterklassen under mig, de har gjort det sedan de började i skolan, det känns som att de dömer mitt utseende ganska hårt, tänker att de är sötare än mig, och de är det säkert också på sätt och vis, enligt samhället! enligt alla killar som gillar "normalt", tjejer som sägs ha "det" men som är det som alla har, en viss dryghet, sådanna tjejer som absolut inte får ha några snyggare kompisar för att de är rädda att deras pojkvänner ska lämna dem för deras kompisar. De verkar inte gilla mitt utseende de där tjejerna, de verkar inte gilla min kropp eller min personlighet. de verkar se ner på min hy.
Det är den känslan jag får när jag känner deras blickar.
Därför tror jag också att i min skola så anses jag som lite fulare än de flesta andra för att det finns så många söta tjejer med unika utseenden, som är smala och har liksom populäritet i sig, sådanna som vågar ta för sig och har många vännner av manligt kön.
Man kan säga att jag är lite av en loser då, och med de orden så klankar jag inte ner på mig själv för jag kan acceptera det, jag behöver inte vara snygg eller så, det viktiga är att jag kan klara mitt skolarbete, även om jag behöver otrolig hjälp och pusch med det.
Jag säger bara sanningen men jag är inte så ledsen för det, jag lämnar ju skolan snart och vad gör väl deras blickar? jag behöver ju inte möta dem.
Jag ska försöka skita i allt sådant, även om det är otroligt svårt och frustrerande.

Förresten, idag var jag på bio med Sofie, vi skulle egentligen se Harry Potter med billjetterna var slut så vi gick och såg "Psalm 21" istället, en svensk film , GO SWEEDEEEN!!! tyvärr var den lite komplicerad och jag förstod inte allt men den var ändå helt okej och bra :)
Den tog upp vissa grejjer om den kristna religionen, det sjuka med det är att det är sådant som jag gåttt runt och tänkt på, det kändes som att få höra sina egna ord, som om det var jag som skrivit ner vad skådespelaren skulle skrika ut. Det hade med Helvetet att göra, att det är religionen som har skapat det och så. Det sas en massa grejjer om Gud och det kändes väldigt skönt att höra dem orden, eftersom det är ungefär det jag skrev i en inlämningsuppgift i religion för inte så länge sedan, fick VG på den.

Nu när jag skrivit av mig så känns det en aning bättre, det är nog bättre för mig att skriva av mig än att prata ut, pågrund av alla missförstånd och oförstående blickar, förstår inte varför folk inte kan begripa mina ord eller mina känslor, att de tycker att jag använder fel ord. men jag kan inte hitta de rätta. jag förstår inte vad jags ska göra  och säga för att få dem att förstå. därför skriver jag här eftersom jag är mycket bättre på långa uppsatser än på flummiga tal. det finns liskom ingen tid att tänka när man pratar.
Jag har en vän som hatar när man säger fel ord, när man tror man ska säga en sak men hittar inte det rätta och säger något annat istället, så därför vill jag inte prata för jag tror det bidrar till blickarna, de oförstående.

Det känns konstigt i mig nu, allt skrivande sätter igång tankar och konstiga filmer,
jag vill vara med i en skräckfilm ,jag vill spela psykopat och skrika. jag vill skrika nu, jag vill stå högt upp på ett erg och bara skrika. jag vill vrida loss saker, jag vill kasta ner söndertrasade saker från berget medan jag skriker.

Jag tror också att jag är väldigt mycket inne nu på att plugga vid teaterhögskolan i Helsingfors..

Drag och slit!


FUCK YOU BLOGG.SE!!

JAG HATAR NÄR BLOGGEN FAILAR TILL MINA INLÄGG, DEN HÄR HITLER SAKEN KAN HEILAS I RÖVEN!!

"Till er alla som aldrig fick uppleva det"



"nu släckas tusen människoliv
på jordens mörka rund
och tusen tårar trillar ner
på himlens djupblå grund

du stjärna över stockholmshem
låt ditt kalla ljus
få lysa över dom som ej
har nånstan att bo

i varje hjärta armt och mörkt
blir ensamheten störst
när överflödet väller ut
i signad juletid

och över stad och land ikväll
ett stilla stålblå sken
lyser upp vårt vardagsrum
med kalle piff och puff"








När jag lyssnar på den låten så börjar jag tänka på att snart så är det jul,
och jag får lite smått ångest över att jag inte har så där jätte jätte mycket pengar till julklappar, jag börjar ångra lite mitt val i somras.
Jag menar om jag hade valt det tråkiga skitjobbet som man garanterat fick pengar från och inte det roliga och slappa som det inte var säkert att man fick pengar från,
ja då skulle det vara mycket möjligt att jag var rikare nu, eller attt jag hade ett litet konto med pengar till min älskade tatuering.

En annan sak som också påminner mig om att det snart är jul är alla saker som man inte kan göra, därför att man har brist på pengar eller bör spara dem
till efter jul då man troligtsvis kommer vara väääldigt pank/fattig.

Min näsa är också otroligt igentäppt, om jag inte vaknar med otroligt ond hals så vaknar jag iallafall garanterat med en näsa utan lufthål,
det känns som att jag alltid vaknar pågrund av brist på syre, alltså jag vaknar därför att jag inte får in någon luft i näsan.
Även nu som jag sitter och skriver så måste jag sitta och andas med munnen därför att det är otroligt jobbigt med näsan, och det fula är att nässprey inte varar länge,
och att man faan inte kan snyta bort täppan! då blir det bara värre och man får ont i näsan,
alltså när jag nyser så sprutar det ut snor och det är otroligt läskigt! det är en av sakerna som jag hatar med att nysa,
den andra grejjen är att jag alltid, och då menar jag verkligen ALLTID ska bita mig i tungan när jag nyser.
Jag fattar inte! vad gör tungan när jag nyser? jävla självmordsbenägna sak... eller så är den bara osmart och ful.


Jaa och sista saken som man kan märka att det närmar sig den fattigaste högtiden är såklart kylan ute, "frosten biter i min kind ty kall är kvällen".
och mörkret sen! fy faan, idag såg jag en man på morgonen som hade en ficklampa på huvudet, det såg liiite kul ut, jag skrattade inombords.
Sedan skrattade jag åt Ted Gärdestads "Så mycket bättre" som snurrade runt i mina hörlurar, han gör så otroligt roliga ljud :D


Det här inlägget blev ju nu lite konstigare än vad de brukar bli, känns som att jag lycko klagar :O
att jag skriver om saker som jag tycker är jobbiga och sen ba helt plötsligt "ååh vad glaaaaaaaaaaad å lyyyyyyyckliiig jag eeeeeeee"

scary ;O

sitter iallafall i skolan just nu, väntar på att bussen ska gå, ska till Huddinge och göra ett sista test för min utredning på bup,
får se hur det går


aja
Drag och slit!













Avkomma



Sitter på msn just nu efter att ha kämpat en stund med van gogh uppgiften, lite svårt när näsan svämmar över, dock inte av snor utan av otrivin! hahaha grejjen e att jag spreyar i för mycket å då forsar det ut igen så nu svider näsan av mängden ahahah xD

På msn så snackar jag med Andrea och hon berättade nyss en askul grejj som jag började skratta jätte mycket åt, ska direkt citera henne!



"vet du - att det finns ett kaffe som ses som en "delikatess" som görs genom att en exotisk katt först får käka kaffebönorna och sen skita ut dom . Sen rengörs dom och görs kaffe av"

HAHAHHAHAHAHAHA JAG SKRATTAR FORTFARANDE! hur e det möjligt?! jag skulle aldrig komma på tanken att dricka bajskaffe :O

"nu skulle det sitta fint med en kopp bajs"
"hej en bulle och en kopp bajs tack"
"har ni bajs? sånt där som man dricker"


- men vad gör du i sandlådan Berit?
- tänkte se om en katt har bajsat ut lite kaffe bönor här



HAHAAHAHHA!

jag måste nästan kolla upp om det finns nåt ställe som säljer det, då ska jag köpa det och ge det till någon som kan tänkas förtjäna det...kanske min lillebror? han gillar kaffe :)


Drag och slit!


Fått en ny låt på sången



Det verkar som att jag inte klarar av att sjunga Ugglas "Pärlor åt svin" när jag inte är hemma, det funkar bara där jag är trygg och verkligen inte behöver skämmas för min sköna stämma...asså hemma kan jag göra otroliga ljud, om jag får sjunga högt...annars blir det lite fail hahaha, det kan du höra Andee när jag försöker sjunga "jag ska hans kön bryta av" med thåströms "alla vill till himlen" melodin...

men aja så nu ska jag sjunga den här låten på sången istället, "Wild world" och jag undrar hur det ska gå när det är så snabbt och rappt, och jag knappt kan engelska men det ska gå! jag ska hem och öva som faan! jag kommer ta Frida med storm och hon kommer ba: "vavahvahvahavah..!"
hahaha fy faan vad jag e taggad!!

fick låten idag på lektionen så jag har inte hunnit sjunga den för henne, bara "pärlor åt svin"..min röst blev hes ¨på refrängen hahaha men det e nog mest för att jag e fett förkyld (Elin sitter och skrattar när jag snyter mig...) och just u känner jag kall slemm i halsen, men jag skrattar och ler ändå...känns som att jag har sovit bra inatt, jag lyckades liksom utan problem ta mig upp 06.10, helt sjukt!
hoppas det blir lika lätt imorrn för jag måste antagligen upp samma tid ahha, till religionen <3 hoppas jag får tillbaka min text som jag skrivit, hoppas på högre betyg..

just jaa! jag, Elin och Natta gjorde en redovisning på nutida konst om Claude Debussy och analyserade ett av hans verk, kommer inte ihåg vad den hette på franska men på svenska så är direktöversättningen ungefär "Prommenad längs gator och vägar" tror jag...
Vi hade med oss ett piano och visade skalor och grejjer, Yolanda (läraren) blev jätte glad och imponerad, så gissa vad vi fick för betyg? jaaa ni hade rätt (om ni gissade högt) VI FICK MADDA FAKKING MVG!!!
faan vad glad jag e som hamnade i samma grupp som 2 musik elever ahahha (a)

nu ska jag se om jag kan hitta en övergiven toarulle och ett glas vatten så ska jag och Elin (som sitter brevid mig, helt ovetandes om vad jag håller på med och spelar "röj flaggor" eller vad det nu heter) snart göra oss klara för engelskan som börjar 10.05, klockan är nu 09.45

askul att ha håltimme brööööl :(

jag har liksom sång från 08.30 till 08.50 och sen håltimme... aja tur för mig att Elins piano lektion var inställd, mohahahha!

Drag och slit!

Engelsktalande människor försöker sig på svenska





var bara tvungen

 

drag och slit!


HAHAHAHA!

 

jag har kommit på att jag också typ kan fixa med bilder i paint, tycker de blev väldigt bra för att vara första gången, vet inte riktigt hur jag kom på att jag skulle göra det..gjorde det bara haha!

 

fast dock vet jag inte hur jag ska göra för att bilderna ska synas större..

oj jag nös nyss på min data så att den blev kladdig, usch inte mys..men kul var det aAHHAHAHAHAHHA

 

 

drag och slit!


Pizza van Gogh

 

Jag sitter här och försöker skriva en uppgift om Vincent van Gogh, ska även skriva en slags bild analys om hans bild "potatisätarna" eller vad den nu än heter...men det går inte alls bra så jag har beslutat mig för att göra det jag alltid gör när jag inte tycker att nätet hjälper...imorgon ska jag gå till tumba biblotek och låna alla böcker om van Gogh som jag kan komma åt! tycker alltid  att böckerna har mera och korrekt fakta om saker och ting, och är skönare att läsa än en sjävla dator skärm! så det e mitt såkallade "mission" imorrn, visst e jag smart? :D

 

Sen sist så har jag hunnit gå och gifta mig också, hör och häpna! och med en man dessutom, och med man så menar jag verkligen en MAN! han är lite äldre än jag men det gör inget, vi tänker inte på ålder utan bara på varandra eftersom att vi verkligen passar BRA  ihop, kolla bara på vår bild från smekmånaden, vi befann oss i jokkmokk och det var så trevligt, så trevligt så, med min man så fick jag ett barn på köpet, eller ja det e ju hans barn egentligen men nu när vi e gift så får jag agera stymor, vår son heter Arthur och är 23 år gammal...lite konstigt att ha en son som är 6 år äldre än jag själv..men vi pratar inte å mycket om det och därför tänker vi inte på det heller, jag menar jag kan ju vara en sådan där som knarkar antirynkkrämer å försöker se 45 år yngre ut nän vad jag egentligen är ;)

 

 

nej förlåt inget av det där stämmer, ursäkta om ni blev chockade...

 

haha sorry jag e sjuk och rastlös ;)

 

drag och slit!


Hej och Hå, luden tå!

 

"När kommer du?"

 

"Men jag ska på teater ditt avskum! den börjar 6 och e 2 timmar lång.."

 

"Men din skit det har jag ju förträngt, vad ska du äta?"

 

"Risifrutti fis"

 

jag och mamma är älskvärda mot varandra på sms, det evi

 

 

drag och slit!


Fuck

jag hatar mig själv just nu

Wouldn't it be nice if Pizza was older





"Wouldn't it be nice if we were older
Then we wouldn't have to wait so long
And wouldn't it be nice to live together
In the kind of world where we belong


You know its gonna make it that much better
When we can say goodnight and stay together

Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

The happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending
Oh Wouldn't it be nice

Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true (run, run, run)
Baby then there wouldn't be a single thing we couldn't do
We could be married (we could be married)
And then we'd be happy (then we'd be happy)

Wouldn't it be nice (ba ba ba ba ba ba ba ba)

You know it seems the more we talk about it
It only makes it worse to live without it
But lets talk about it
Oh, wouldn't it be nice

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby"




Gissa vilken låt som snurrar runt i mitt huvud, gissa vilken låt som gör mig glad just nu, gissa vilken låt som jag halvgråter till just nu, gissa vilken låt som jag har på mobilen...


btw längtar tills jag e 18, då har jag å andrea bestämt att vi ska ut :D å vi ska dra med oss andra också

drag och slit!


Tillbaka från Örebro

 

Jag är då hemkommen (idag faktiskt, 6/11-10) från den här filuren som har sitt hem och sina möbler i Örebro (som ligger i närke, höhöhö).

Vi har haft det otroligt trevligt tillsammans, på bussen till örebro så satt jag brevid en jätte snygg kille så dagen började bra där, sandra kom och mötte mig när jag gick av bussen. hon ville egentligen shoppa men jag pallade inte pågrund av bussresan, så vi gick hem till henne...drog sedan iväg till någon slags pizzeria tillsammans med hennes lillebror, jah tog en kebab pizza och kan ni tänka er vah? de la sallad på min pizza! det har jag aldrig sett förrut, alltså då menar jag typ salladsblad och så, det var ganska gott faktiskt men jag hade gärna helst velat ha utan..ångrade mig faktiskt lite över mitt val av pizza, blev sugen på en massa läcker ost!

Vi har även tittat på "Ronny och Ragge", byhåla 1,2 och 3. jäligt najs asså.
och så har vi sett på "Vampire Diairies" till avsnitt 4 på sesång 2, så nu ligger även jag före sverige i vad som händer och sker i serien, åå vad cool jag är.

Dagen efter så gick vi på shoppingrunda, vi tog även hål i öronen på "Parfym Pia" eller vad det nu hette, för bara 60 kr.

 

Tog ett till hål uppe på brosket brevid det andra då, det fick bli en tröst för att örhänget som satt i flärpen (som man trycker in i örat när man håller för öronen) åkte ut under natten och när jag vaknade på morgonen så fick jag inte in den igen :O jag försökte jätte länge men hålet hade vuxit igen, blev faktiskt väldigt ledsen för det, inte för att det kostat lite mer pengar utan för att jag gillade den, hat liksom gått länge och funderat på att ta hål där, nu måste jag gå och vänta på tills svullnaden har gått ner innan jag kan ta en ny där på samma ställe :(

berättade och visade för mamma idag när jag kom hem och hon ska nu dra med mig dit till stället som jag gjorde det på imorgon och undra varför det blir så och om hon kan få pengarna tillbaka när det inte håller sig kvar där.

 

men aja, jag och sandra har även ätit på donken, det var heelt annorlunda än vad jag är van vid :O det fanns en meny som hette "ÖsK målet" som jag hade ganska svårt att uttala, jag sa "ÖSK målnet" fast man säger "öskåå målet". det motsvarar iallafall "Hockey målet", jag var väldigt hungrig eftersom vi inte ätit sedan frukosten.

 

 

Idag åkte jag då iallafall hem, satte mig på bussen 14.15, eller nej den gick då! jag kom in i den ungefär 14.10 (a)

först fick jag sitta brevid en kille på bussen, satt och lyssnade lite på musik och åt marabous smak "helnöt", väldigt gott och uppfriskande, i Eskilstuna så gick killen av och jag fick platsen för mig själv, jag fick hoppa in till fönstret och sträcka på benen och fötterna. sommnade också lite

 

Men sedan när jag var framme i Stockholm så skulle jag ta ut min väska, då råkade en annan väska komma med och hamnade halvt under min väska på marken, nära bussen, jag ville ta upp den igen men min väska var i vägen så jag blev tvungen att flytta den, och just som jag håller på att lyfta min väska (jag hade jävligt ont i armarna och så var väskan bajstung för att det förrutom kläder också ligger en massa tunga skolböcker) så kommer gubben som äger väskan som jag hade ner, och han säger till mig med smått arg röst "Har du haft ner min väska under bussen??" och jag svarar  med ljus och chockad röst "jaa men.." (ska säga: ja men det var inte meningen, den råkade komma med min väska, var nu på väg att ta upp den igen) och då blir han skit sur på mig och tycker att jag e en hora och en jävla unge och att jag inte behöver vara så nonchalant. jag tänker inte så mycket då utan bär iväg min väska för att inte stå i vägen för andra, då går han med sin fru och visar upp sin väska som om den var helt sönder för henne och berättar hur jag med flit tagit hans väska och slängt under bussen och hur jävlig jag är och inte respekterar äldre och hora och en massa fula saker, jag säger ingenting, jag går därifrån bitandes i mina läppar för att inte skrika högt av frustration och av ilska, när jag gick mot tunnelbanan så såg jag härliga filmer spelas upp för mig, hur jag sakta men säkert torterade gubben, stack sönder honom, ryckte av han kroppsdelar, hur jag långsamt plågade honom! jag tröck in en påle genom analen på honom och den gick igenom hela vägen och ut ur munnen och hans blod skvätte mig i ansiktet och på kläderna, hans skrik var som musik i mina öron. det kändes skönt, det var vackra bilder.

hemskt att tänka så men han flörtjänade det faktiskt!

 

jag blev på bätte humör på tåget för sofie åkte en bit med mig, vi pratade och skrattade,

när jag kom hem fick jag mat och tårta, gott.

 

jag tycker att den där gubben kan gå och dö! jag hoppas att han får prostata cancer!

 

drag och slit!


I know you wan´t me ;D

 

Jag ska strax lyfta arslet från datastolen och dra mig ner mot Tumba Centrum i pissregnet, sedan ta bussen till vårby gård för att hämta resväska, ska ju till Örebro imorrn (sandra jag e på väg!), sen ska jag ta bussen tillbaka till tumba och jessica hoppar på samma buss i masmo, hon har lovat att hon ska köpa oss varsin Lyxshake på Max, som vi kan dricka på bussen, me like! jag förbannar henne hårt om hon glömmer det...får nog skicka en fet påminnelse på sms till hennes mobil.

sen ska vi runt kvart över 3 sätta oss på tåget mot årstaberg, pappa hoppar på i flempan, sen från årsta tar vi tvärbanan till globen å i globen ska vi köpa grejjer till söta lilla Märta (hatar att sköldpaddan fick det namnet, blev totalt nerröstad...tycker den skulle ha hetat typ Saurus)

 

så det är mina planer för idag :)

måste nog städa också lite i rummet, packa såklart och sedan sätta mig och göra lite matte.

 

drag och slit!


Ett stenras från himlen



Jag tyckte att rubriken lät väldigt poetiskt, gillade det lite grann :)
Men det här är bilden från i Lördags ;) på mig å andreas ahahha. jag ser otroligt överglad ut, asså jag gillar inte hur mitt utseende blev haha, hade varit trevligare om han inte sett så trött ut men man kan ju inte rå för sitt humör xD

jag har kommit på att det e bajsmånga människor jag är lik, så jag har tagit bilder med dem så att man kan se likheterna, det är nästan så att man inte riktigt ser vem som är vem :O

 

 

min favorit är halvdan bilden (a)

 

drag och slit!


RSS 2.0