Höstlov det gillar jag :D



Igår var jag tillsammans med Sofie i Södertälje på "Trombon", där klockan 19.00 (vi var där lite senare pågrund av buss som körde förbi sofie och pendeltåg som fastnade typ :O) så stod "farbror blå" och sjöng, inte för att jag egentligen har hårt talas om gruppen men sångaren känner jag mycket väl till, Andreas Nilsson nämligen :) var väldigt underbart att få träffa han live, efteråt så gick jag (tog väääääääääldigt lång tid) fram till han sa lite snabbt
- "ähm ni var jätte bra, öh du sa på facebook att jag skulle ögh komma å nu är jag här och det var bra och kan jag få en kram?"  under hela tiden så kollade han på mig med en min som visade att han försökte hänga med i det jag sa, försökte förstå mig haha xD sofie tog en bild av oss, han såg trött ut å jag såg överglad ut...jag kanske visar den här sen...
Efteråt så var jag å sofie galna som vanligt, högljudda och hungriga..mat är det ända vi verkar göra när vi ses, eller ja äta den iallafall xD
Hon sov sedan över hos mig, och idag så vaknade vi tidigt. först hade vi inget att göra, vi satt och fixade/laddade ner musik till min pappas mobil och sedan min. efter lunchen kom vi på den fina idén om att vi skulle gå och ta hål i öronen :)
först gick vi ner till Tumba Centrum, men där tog e inte hål där vi ville ta hål så vi stack till skärholmen till frisörsalongen "clipzo", där kostade det 150kr om man tog 2 hål..så vi tog 2 hål var.
jag tog i flärpen/locket och uppe i brosket :D det först nämnda gjorde bajsont haha och det ömmar fortfarande.
efter att ha tagit hål i öronen så var vi helt slutkörda, tror "smärtan" snodde all vår energi...

Imorgon är det Måndag och då börjar Höstlovet på riktigt, på torsdag sticker jag till Örebro och det känns jätte najs :D snart får jag liksom träffa Sandra igen

Drag och slit!


måste försöka träffa Andrea också känner jag, hoppas jag får tid över någon dag :O

"I feel like a knight whitout his sword" -haha nu har jag säkert stavat fel...

 

"Jag är en liten fjortis som heter Ingerborg,
jag ser ut som en råtta och horar på ett torg,

Och klamydia har jag i mitt underliv,
herpes har jag också och sen så har jag hiv,

Jag har en äldre pojkvän med bakåtslickat hår,
han gillar tonårs fitta och tar allt vad han får,

Och botox det har jag i läppar, rumpa, bröst,
jag är ju ful egentligen så plast är ju en tröst,

Jag skriker högst på fester och dricker alltid mest,
och när vi snackar killar så har jag knullat flest,

Jag halsar i mig vodka och spyr sen ut allting,
mitt liv är ju rätt tragiskt och betyder ingenting"



Det här är då ett nytt mästerverk som är skriven av mig och Andrea, som vanligt är det endast texten som vi kan skryta med, melodin har vi tagit från sången med nästan samma namn, alltså den där
"jag har en gammal faster som heter ingerborg, jag härmar hennes gester när hon går på stadens torg..."

jag tror den sången heter typ "fastet ingerborg" eller nåt ;)

 

Vi träffades igår jag och Andrea, först så ville vi gå på bio, sen så kunde vi inte gå på bio eftersom jag hade noll pengar i fickan och mamma sa att hon inte heller hade, så vi tänkte åka till skärholmen och flumma där. Men sen när mamma kom hem från födelsedags fikat som hon hade varit på så hade hon 100 kr till mig iallafall så då kunde jag och Andrea gå på bio ändå :)

Det var Andrea som valde film, vi gick och såg "paranormal activity", 2an då, jag hade aldrig hört talas om filmen innan, men det gjorde inte heller någonting att jag inte sett 1an innan, man hängde ändå med.

men det sura var att vi då såklart inte var ensama i biosalongen, men vi verkade vara de ända som höll klaffen! eller vi var iallafall en del av minoriteten som höll tyst, medan de andra (som verkade vara ett enormt "gäng" som var utspritt på alla fucking raderna i salongen) pratade högt och förstörde hela filmen, de skrek och skrattade och pratade ibland om allt annat förrutom filmen. de skrek även när det inte äns var läskigt. det kom in vakter då och då men inegnting hände, folk skrek håll käften till andra men pratade sedan själva. ett rent helevte. för att inte hoppa på någon så blev jag tvungen att nypa ett hårt tag i min hand för att jag skulle sluta tänka på de andra, men tyvärr spände jag käken också och den gör nu mer ont.
både jag och andrea hade lust att döda när filmen var slut, alla de som stört oss!

Men när jag kom hem så var jag lite gladare, min systers vän kattis satt hos oss i soffan och tittade på "Tarzan", jag gillar den filmen så jag satte mig och tittade jag med, det var ganska i början, då jane och tarzan träffas första gången, de där "nej nej nej nej jag är jane!" hahaha väldigt kul scen!

gillar att han ser så "dum" ut när han tror att han förstår och kallar pistolskottet för "Clayton". så brukade jag göra förrut när det kom höga och plötsligfa ljud och jag var med nån kompis, då brukade jag säga clayton! hahaha asså jag är så bra! kanske borde köra på det igen, för disney filmer har ju typ alla sett, å de lär ju förstå vad jag menar.

nu kom jag på en annan sak sopm jag brukar göra som också kommer från en disney film, nämligen från "Ringaren i notre dam", tex. alltid när jag och isa går igenom en viss dörr för att komma ut från skolan så trampar jag ALLTID bak på hennes sko, och då säger man ju såklart förlåt, men jag kommer alltid med hela långa ramsan från filmen då, alltså den där som han den där blonda killen säger, vad heter han..Phebus? hahaha nåt sånt xD men när han går i staden å så börjar vakterna jaga esmeralda och så låter han sin häst sätta sig ner på en vakt och så säger han "åååååh men förlåt mig, nu var du stygg, styyyyggg"
haha det brukar jag säga när jag trampar på isas sko.

nu blev jag sugen att titta på en massa disney filmer! någon som har lust med det? jag gillar Mulan! jag kan sångerna typ haahha, och vissa repliker...älskar slutet!

"Vill du stanna på middag? :)"
"VILL DU STANNA FÖR ALLTIID?? :D"  hahahah farmorn/mormorn e så skön!


nej nu ska jag sitta och lyssna på smattret mot fönstret...nej det ska jag inte men jag har liksom inget mer att skriva, eller jo! bilden e gammal...har typ bara gamla bilder på datan, får ta nya (a)

drag och slit!

 


Sluta aldrig andas



Ian Somerhalder är otroligt snygg som vampyren Damon Salvatore i serien Vampire Diaries, det har jag tyckt sedan Sandra första gången visade mig den, innan sverige började sända den på 6an...vi e så coola!

Just nu sitter jag i skolan, mina ledsna känslor är djupt intryckta inom mig, de kan inte komma fram under skoltid, men fast det är så, så befinner jag mig just nu i chocktillstånd.

det var så här, jag stod hemma hos pappa på busshållplatsen för att ta mig ner till tumba centrum, bussen är lite små sen, jag hör ett fordon komma och tror det är bussen, men neej det är en vanlig bil. men helt plötsligt så börjar bilen att sladda!! mannen som kör bilen tappar helt och hållet kontrollen över bilen, den åker över hela vägen, jag springer undan i tron om att han kommer komma upp på trotoaren med bilen, men det gjorde han inte, han körde in i papperskorgen på busshållplatsen på andra sidan (ingen står där) och sedan ner i diket bakom och äntligen så stannar bilen, den ryker men föraren kliver ur den, han verkar inte så skadad. som tur är.

jag blev jätte rädd, igår så hade jag läst om Dan Ekborg som berättar typ att när han var liten så hade en gubbe dött i hans knä och någon hade ramlat död ner över honom, jag trodde idag att jag skulle typ få uppleva samma sak, det var jag inte alls så där jätte pepp på.
Jag började överväga om jag skulle gå hem och lägga mig och sova istället, skita i att gå till skolan men sedan tog jag bussen iallafall, men hade ångest hela vägen.
varför sprang inte jag fram till bilen? och så fort jag kände att bussen körde liiiite fortare så spännde jag mig och ville bara hoppa av, ut genom fönstret, i mitt huvud skrek det "STAAANNNAAA!! KÖR INTE SÅ FORT, SAKTA NER!!"
vi mötte också en ambulans och en polisbil som var på väg upp, säkert till mannen..var han skadad iallafall?

fick mer ångest för det.

Nu vill jag bara hem, glömde mina engelska papper hemma så jag kan inte redovisa idag heller, jag hatar att jag är så jävla slapp...varför kan jag bara inte ta tag i allt? packa dagen innan...jag hatar det här.

´just nu så vill jag bara hem igen, men jag måste till elgiganten också med min mobil och fråga vad fan problemmet är med den.

om 15 minuter har jag engelska, har suttit här i ett mini rum i ca 1 timme, har sång på morgonen i typ 20 minuter...pinsamt när alla kan höra min dålga sångröst, nu sjunger jag inte "Human" längre, fick välja en annan idag ur en popbok som människan hade och då valde jag Ugglas "Pärlor åt svinen".
När jag sjunger den hemma så är inte refrängen så himla ljus och hög, jag får träna mer hemma när jag kommer hem så att jag nästa gång kan köra hårt, sjunga  hur ljust som helst. vi har till och med sänkt den för mig, men det är liksom bara versen som är mörk, väldigt låg faktsikt men jag kommer ner, det e najs :)

det är pinsamt när jag inte klarar de ljusa tonerna.

nej nu ska jag gå och kissa och sedan hämta min väska och sedan sitta och skämmas på engelska lektionen för att jag inte har med mig vår redovisning,
mitt liv fuckar ur ibland

drag och slit!

I hopp om att glömma mina skitiga känslor...

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel?
ofc
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? både ja och nej, man kan börja gilla någon av att bara titta på den, få en såkallad "tonårsförälskelse" men det är ju inte äkta kärlek..(känns mycket bekant att jag skrivit det här förrut)
Hur många har du varit kär i? tror inte det varit äkta..så typ ingen, men många har jag diggat utseendet skarpt på och några bara lite
Är du kär just nu? - tror inte det

- Tio frågor om dig själv

Namn? Pizza ;)
När fyller du år -
30 januari
Några piercingar? - närmaste är väl öronen, 2 töjningar (12 mm var) och 4 vanliga hål allt som allt (2 i vardera)
Vad har du på dig just nu? svarta jeans legins och ett långt randigt linne...jaa och mina glasögon förståss, och underkläder
Vilken årstid är bäst? det är olika från dag till dag, just nu tänker jag på vintern..då det är mycket snö.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Typ... Vakna, gå och äta en god frukost
Vad tycker du mest om hos dig själv? - mina glasögon
Vad är du bra på? - trycka in känslor när jag visar mig offentligt, dölja mig bakom falska leenden och hopp
Vem älskar du mest på denna jorden - gissa
Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
- ensam i sängen, tillsammans med nåt mysigt djur, men någon annan får gärna sova i samma rum om den verkligen vill ;)

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?: det vet jag inte längre...
Vem är den roligaste av dina vänner? de som kan få mig att skratta, på riktigt..och de e väl alla
Vem är snyggast av dina vänner? - jag har svårt att kalla folk jag känner för snygg
Vem är mest partyprisse? - alla som festar är det
Vem är den du helst har filmkväll med? alla
Vem av dina vänner är mest "evil"? neej tror inte det finns en sån ;)   (haha tråkig jag är)

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Mamma kanske
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? skulle tro det
Vem är farligast i din familj? jag
Vem ser roligast ut i din familj?- alla har sina utseenden och de ser inte direkt roliga ut, fast när syskonen var nyfödda såg de ganska fula/roliga ut ;)
Vem är coolast? min pappa, för han har också töjning i örat nu
Har ni något husdjur? allt som allt, hundar, kaniner, grodor (pappas) och ormar (pappas)
Mest gemensamt med? - vete faan
Underhållningen? - beror på
Sover du oftast med? Ingen av dem vill sova med mig
Roligaste kvällen med familjen? när alla är lite allmänt flummiga

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej


Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 18-19
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? ingen har hunnit ha någon tror jag
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? jag tycker det är fult med namn tatueringar...
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? rocka billy, och kanske lite små nördiga haha

10 frågor om idag
Vad har du gjort? vaknade hemma hos sofie, åt och sedan hem...sen typ ingenting, tittat på film med annmari
Vad ska du göra ? sova snart
Har du gjort något dåligt idag? njaaa
Vad har du ätit idag ? hamburgare, kyckling
Har du duschat idag? Neej äckliga jag
Är du trött nu? på mig själv, ja
Vad händer i morgon? kyrkan å sen hem till pappa
Går du i skolan? jo då
Har du varit i skolan idag? lördag..

- ANNAT

Hur mår du just nu? - konstigt
Har du piercat dig? - hål i öronen som sagt
Är du hungrig nu? nej noll matlust
Vad är klockan nu just nu? 01.40
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? ja du, här och facebook

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? mamma typ
Vem ringde du senast? ingen som jag minns, sofie kanske för att berätta av hon å jag skulle se på idol tillsammans
Vem sms:a till dig senast? jessica, men jag kunde inte läsa det för min mobil e konstig :(
Vem sms:a du till senast? minns inte...

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -
5 minuter sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? kanske 1 vecka sedan

- ÖVRIGT

Gillar du punk? - beror på vem som sjunger, kan ju inte gilla låtar som jag inte vad de sjunger om :) men jaa jag gillar genren
Har du sminkat dig idag? neej har från igår

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu?
lyssnade på thåström nyss men inte längre, kan inte koncentrera mig på skrivandet när jag hör något annat ockå
Vilket är ditt favoritband/artist? Thåström, Buddy Holly, Elvis Presley, Magnus Uggla (haha) och Owe thörnqvist ;)  Robert Broberg är ockå lite mysigt att lyssna på
Vad gillar du för musik? olika ;) men absolut inte hip hop och Rnb

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen?
skulle tro det
Har du fler än 3 jeans? njaa
Har du fler än 5 tröjor ? - ofc

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? jo då
Använder du wax? har gjort
Använder du ögonskugga? när jag orkar
Använder du kajal? aa
Använder du hårspray? När det är absolut nödvändigt
Använder du volymspray? behövs faan inte
Använder du mousse? har hänt
Använder du deodorant? klart
Använder du skinspray? vad e de?
Använder du parfym? när jag har lust, inte ofta
Använder du läppglans/läppststift? vaselin
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? uppsatt är inte lika varmt
Plattar/lockar du håret varje dag? låter det vara som det är
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? ähm nej

KÄRLEK
Är du kär just nu?
det skulle jag inte påstå
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? tror inte det
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? är inte den typen
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande kanske?
Har du varit tillsammans med två samtidigt? skulle aldrig falla mig in
Vem sov du senast bredvid? sofie, vi delade soffa
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? det är ingen som sagt det än



jag är fortfarande nere, den här listan var mest jobbig att göra


btw fick den från sandra ;)
saknar henne


drag och slit!

Hur kan något så vackert och underbart få mig att känna som jag gör just nu
















en inblick på hur jag känner mig för tillfället, kan inte sluta darra.

Jag fäller in mina vingar, mest för att jag inte längre har några



"Det är nånting du lämnat kvar
En doft av alkohol och sav
Och nåt du aldrig får tillbaks
För på mitt golv bland skärvor o glas
Finns en bit av ditt hjärta kvar
Och alla tusen mirakel
Som jag lova dej en natt"

"Mitt pussel blev aldrig klart
Jag ser ditt hjärta brinner svagt
Som en cigarett i mitt askfat"

"du köper din väg till himlen
du betalar kontant i himlen
du köper din väg till himlen

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal
lyckan bytes ut lika lätt som ideal"






genom att bara se dessa urdrag från 2 st thåström låtar så skulle nog folk kanske kalla mig deprimerad eller störd, men det är också därför att de kanske läst mina tidigare inlägg..





Nya glasögon=ändå samma gamla pizza



Mina glasögon har kommit, det tog 15 dagar för de där jävlarna på "smarteyes" att bli klar med dem, tycker det är lite lågt..tänk om jag inte haft ett par andra glasögon, då hade jag levt i helvetet i 2 veckor..men visst de får många bställningar och bla bla bla. men jag tycker att ett par glasögon inte borde ta så lång tid, jag vet att jag kanske inte är så snäll just nu mot dem...men de var faan inte heller det.
frågade om jag blivit tappad när jag var liten, vad faan e det för fråga?
bara för att man får sämre syn liksom..varför skulle skadan komma 17 år senare?? ja jag fick mina första glasögon när jag var 12 men jag ser klart sämre nu.

jag känner mig bitter på livet, men mest på mig själv. blir sur för minsta småsak, har kraftiga humörsvängningar, för ca 10 minuter sedan skrattade jag och var glad och helt plötsligt så ville jag bara lägga mig ner på golvet och gråta, slita av mig kläderna, riva mitt hår, riva överallt och bara skrika rakt ut.
jag känner hur hjärtat dunkar hårt, hur hela jag darrar av frustration och hur gråten trycker hårt uppåt i halsen. och jag har bara en ända mening som snurrar runt i huvudet, "jag hatar mitt liv".

men jag har ingen anledning att känna så, det bara blev så! och det är det som jag är så förbannad på just nu. varför känner jag så??

jag tror jag döljer ganska mycket inombords, vill inte riktigt visa mena riktiga känslor, iallafall inte offentligt, vill inte direkt vara en börda så jag gömmer undan dem. men allting brister faan när jag är på datan eller ser på film, för då kommer det alltid upp nåt som drar fram min ilska/besvikelse/rädsla/ledsamhet. tittade liksom nyss på en av mina favorit filmer, typisk tjejfilm jag vet men ändå, det var "The wedding singer". jag gillar den ganska skarpt. jag gråter lite på slutet varje gång när ´Robbie sjunger för Julia på planet sången all i wan´t to do is grow old with you, lovar att min engelska var dålig där men det skiter jag i. den sången är otroligt vacker och söt.

och jag blir så sur när filmer aldrig kan vara realistiska, ofta det skulle vara så! folk är inte som i filmerna, bara lite grann. men de gör inte som i filmerna, de kanske bara känner så.

så det som väckte lite av min undangömda ilska nu var alltså hans frustration i filmen, jag blev alltså robbie när jag tittade på filmen och höll med han om minsta lilla sak. jag tänker på en massa personliga grejjer just nu. jag kanske tar ord för seriöst, men jag blir så otroligt arg och ledsen, och framför allt besviken när folk säger att jag känner/agerar nånting som jag inte alls gör. även om det är ett fucking skämt. för mig är det inte ett skämt som människan säger, jag tar åt mig det som andra säger. även fast jag egentligen borde skita i det och skratta med dem. det går inte, jag blir ledsen när jag ser det som att jag är otroligt missförstådd.

det känns som att ingen förstår sig på mig, att ingen vet vem jag är. varför skulle de annars kommentera som de gör? om de känner mig, så där mycket som de säger sig att de gör...varför förstår dem då inte att jag inte tycker att det är ett skämt att säga "sen du började med sång så tror du dig kunna allt om det".

för grejjen är den att, neej jag tror det inte alls! jag kan ingenting om sång, visst jag har gått i musikklass i 3 år men jag har liksom inte lärt mig någonting om musik, jag är isådanna fall bättre på teater, musikläraren i högstadiet sa liksom själv det, "Musik är inte din starka sida, men jag ger dig ett G..du skulle få bättre om vi gav betyg i teater också".
så alltså, jag tror inte mig vara bra på musik. bara för att jag nämner att jag tycker det är tråkigt med låtar som låter likadant på både vers och refräng, att alla sa att det var ett lyft när Sarah Dawn Finer sjöng sin reffräng på "Moving on" och jag inte alls håller med.
visst, det var tydligen ett skämt den där kommentaren som jag fick, men jag kan inte skratta åt det när jag blir ledsen när folk inte kan förstå vad jag menar, skämta inte bort det. jag ber.

och jag är arg på mig själv för att jag aldrig sätter igång med matten, jag hatar det!

drag och slit!

Vem släckte hoppet?



Jag vill inte gå till skolan idag, jag vill bara vara hemma...ligga i sängen och låta dagen gå förbi, jag kan gå upp imorgon istället, då kanske jag har större ork, större lust. till allting!

idag känner jag inte för nåt, jag vill inte gå till skolan! känns som en onödig dag också...2 lektioner och den första lektionen är inte teater längre för min klass sumpade det..kom inte på lektionerna, så nu ska vi inte ha vårat dagis projekt, men oj vad kul :(

INTE! men aja nu kan man ju sitte skriva på sitt manus, för det e ju det som mitt projektarbete går ut på..jag ska skriva en pjäs om min syn på samhället, att jag tycker att det e ett ända stort mentalsjukhus. fast alla verkar inte riktigt förstå vad jag menar, de får se när jag e klar.

jag har inte lust att äta, fast jag vet att när jag kommer till skolan så kommer jag vara vrålhungrig, vad gör jag? skiter i att äta för just nu för tillfället mår jag illa, har ingen matlust.


vart har mitt hopp om allt tagit vägen? hoppat ner från västerbron?
hia hia hia


drag och slit!

Tick, tack


kolla, coolt hund jag har xD


Jag gillar inte min toalett, den e dum.
Eller det jag inte gillar är min systers förbannade klocka som hänger där inne och "tickar"! det är jätte frustrerande! jag vill sitta där i lugn och ro och göra mitt, men det jävla tickandet stressar mig och jag kan inte göra något...försöka att skita och kissa med stresset som stiger över huvudet! jag kan inte uträtta mina såkallade behov när hjärtat hyperventilerar!

men ibland hör jag inte klockan, det e stört för den är fortfarande där.

men jag ska ta bort den, jag ska slänga den i sopnedkastet. moaahha.

min syster hade en annan klocka förrut, som var i köket på en bänk men när jag satt och åt och hörde den jävla klockan så fick jag lite bryt, jag sprang fram till klockan tog ett hårt tag om den gick snabbt och hårt till min systers rum (hon var inte där) slängde klockan i hennes säng och kvävde den under kuddar och gosedjur, allt för att den inte skulle låta lika högt, sedan stängde jag dörren och gick tillbaka till köket och stängde även den dörren. det blev lugnt och skönt. ingen jävla klocka



En sak som jag stör mig på, om man sitter i köket och dörren är stängd och någon anna  kommer in och gör någonting och sedan går ut, MEN SKITER I ATT STÄNGA DÖRREN!
den var faan stängd av en anledning, jag blir riktigt sur när det blir så...eller neej arg är ett bättre ord.
kan in te folk bara lära sig att låta allt vara som det är? ändra inte på saker!

drag och slit!

En lista kommer här :D



1. Hur gammal är du om fem år?
22, OORAAAH!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
det e morgon nu och jag e hemma på grund av sjukdom...så det e väl hunden som e svaret ;D

3. Vilken är den senaste filmen du sett?
"The Gaurdian" (stavning??) med Achton Kutcher och kevin Costner, OOORAAAH!

4. Vem ringde du senast?
Sofie typ nyss (a)

5. Vem ringde dig senast?
Diana, min styvmamma, men jag hann inte svara :O

6. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"ok" -mycket trevligt eller vad

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
ringa, blir så jäkla stel i fingrarna liksom

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda sedan länge

9. När såg du senast din mamma?
i fredags tror jag haha :)

10. Vilken ögonfärg har du?
bruna, väldigt fina om jag får säga det själv (a)

11. När vaknade du i dag?
första gången 6.10

12. Var tror du att du befinner dig om tio år?
jag hoppas på teaterscenen

13. Vad skrämde dig om natten som barn?
att om jag öppnade ögonen så skulle det sitta en läskig död man på täcket

14. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
en massa grejjer ahhaha, skrattar just nu!

15. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar dator, oooraaah!

16. Sover du med eller utan kläder på dig?
nattlinne, känn på den!

17. Hur många kuddar har du i sängen?
en, ibland ingen ahahah men aldrig utan rupert!

18. Är du blyg?
beror på haha

19. Tycker du om kaffe?
caffe frappe :D

20. Vad dricker du till frukost?
vatten typ

21. Sover du på någon särskild sida?
vetefan haha :D somnar på ena men vaknar på andra å någon konstig ställning

22. Kan du spela poker?
nope

23. Tycker du om att mysa/kela?
ofc :D

24. Är du en beroendemänniska?
nej *host*

25. Vill du ha barn?
Ja det vill jag, gärna :)

26. Kan du några andra språk än svenska?
yxi kaxi kolme, det betyder nej :)

27. Vad spenderar du helst pengar på?
andra (a) och mat!

28. Äger du dyrbara smycken?
säkert :O

29. Kan du rulla med tungan?
ja det skulle jag tro :O

30. Vad har du för ringsignal?
någon som finns på mobilen :O måste faan skaffa ett minneskort nu

31. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
jaa det har jag nog aahah

32. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
hårsprey

33. Flirtar du mycket?
haha hur flirtar man xD

34. Kan du byta olja på bilen?
nej men nångång hoppas jag :)

35. Vilken var den senaste boken du läste?
Karlsson på taket hahaha, i brist på att inte ha några andra egna som jag inte läst xD

36. Läser du dagstidningen?
ibland på morgonen haha

37. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
wööh lyssnar inte på radio så mycket

38. När var du i kyrkan senast?
oj shit, minns inte :O men jag bor brevid en (a)

39. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
jag gillade Uffe :) å sen så var Henrik snygg och gulligt blyg typ haha å sen var tina skön

40. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
har aldrig campat...

41. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
vad menas med extra speciellt (a)

42. Vad lyssnar du på just nu?
sofie som pratar typ ahah

43. Vem såg dig naken senast?
jag typ

44. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
ingen ahaha skriker å skriver då

45. Civilstånd?
singel

46. Är du fåfäng?
blööh?

47. Ångrar du någonting du gjort?
kanske det ;D

48. Hur gammal är din pappa?
snart 40 :O

49. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
tatuering...och flyga luftballong!! och så vill jag ha en papegoja, sköldpadda och gris :D

50. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
en massa hundar och kaniner haahha, just nu så är det 2 hundar och typ ca 8 kaniner? kanske mindre kanske fler

51.
Sverige när det är som bäst?
jag gillar det året runt fast jag tjatar men det gör jag överallt :D

52. Vad har du ätit i dag?
gröt och knäckebröd, OOORAAAAH!!

53. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
jag gillar mina ögon, hals, mun...haha bröst? xD

54. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Låren, magen ahaha just nu iallafall

55. Vilken är din sämsta egenskap?
lat, ger upp när jag inte kan typ

56. Saknar du något?
Jaa det gör jag nog

57. Är det viktigt att fira födelsedagar?
andras kanske :) jag firar inte längre haha

58. Vad gör dig ledsen?
det e olika från dag till dag ;)

59. Vad gör dig glad?
mycket haha

60. Vad ska du göra i helgen?
hähähä (a)

61. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
sträcka på mig och skrika OOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!


ni som inte vet, "Ooooraaaah!" har jag fått från filmen "the gaurdian" som jag nämnde ahha (a)


drag och slit!


wikipedia, OOORAAAAAH!!



Historiska händelser som har skett på datumet 30 januari:

330 f.kr: Alexander den store promernerar in i den persiska huvudstaden Persepolis där han bränner ner xerxes 1 (en gammal persisk stor konung som typ krigade och grejjer först haha och sedan mördades) som en symbol för att det panhelleniska hämndkriget är slut.

1465: Fred sluts mellan Karl Knutsson Bonde (gammal svensk riksföreståndare, var även kung av sverige åren 1448-1457, 1464-1465 och 1467-1470 och sedan kung av Norge 1449-1450 men då med namnet Karl 1) och Jöns Bengtsson Oxenstierna (gammal svensk ärkebiskop och sedan även han riksföreståndare), karl abdikeras till svensk kung för andra gången

1522: Gustav Vasa tar tillbaka örebro slott från danskarna

1658: Tåget över Lilla bält (Karl X Gustavs berömda marsch med den svenska armén över de isbelagda Lilla Bält) genomförs och Svenskarna besegrar danskarna i slaget vid Tybrindvig

1904: Den första fasta biografen i Stockholm öppnas i Blancheteatern vid Hamngatan

1921: Den första ishockeymatchen i Sverige spelas

1933: Adolf fucking hitler svär eden som Tysklands rikskansler

1945: Wilhelm Gustloff, ett tyskt kryssningsfartyg med cirka 10 000 flyktingar från Gdynia, sänks i Östersjön av den sovjetiska ubåten S-13, och 9 300 omkommer

1948: Mahatma Gandhi ( en gammal  indisk advokat, politiker och andlig ledare, och även en förgrundsfigur i Indiens självständighetssträvanden från Brittiska imperiet) mördas av en hinduisk extremist och olympiska vinterspelen 1948 invigs i St Moritz i Schweiz.

1969: The Beatles sista offentliga framträdande, den berömda takkonserten

1972: "Bloody Sunday", fjorton nordirländska pojkar och män dödas av brittisk militär.

Ja det har ju skett mycket mer just det här datumet men lat som jag är så orkar jag inte ta upp allt, men det är ju lite små kul att veta vad som annars skett på ens födelsedag :)

alltså, jag föddes lördagen den 30 januari 1993 om ni inte redan förstod eller visste det (a)

För att få reda på fakta så har jag sökt på wikipedia, därav rubriken på det här inlägget..det står händelser, födslar och dödsfall också haha men det orkar jag inte skriva här för det e så himla mycket!

men här e länken om ni e intresserade iallafall (a)

http://sv.wikipedia.org/wiki/30_januari


Drag och slit!

 

 


Lite halvt smått irreterande dag :O men ändå naaajs



Dagen började med att jag kom för sent, men det var absolut inte mitt fel! jag missade bussen bara men det var för att den första bussen var sen så då missar jag såklart 707 OCH 738, det e lite surt att båda bussarna som jag kan ta för att komma till skolan går exakt samma tid...typ ibland 1 minuts mellanrum :O

Men jag kom iallafall till Relgionen, där de höll på att snacka hinduismen..väldigt intressant..jag diggar läraren å jag diggar ämnet :)
Vi fick tillbaka våra läxor som vi hade gjort, man skulle skriva en A4 (jag skrev 2..) och där besvara frågorna "vad meningen med livet är för en själv" och "om man tycker att vetenskapen har förstört världens mystik".
Jag fick VG, bra betyg egentligen men när jag gillar ämnet och verkligen försöker så vill jag ju helst ha MVG haha eller iallafall VG+

Idag var det då som sagt skolfoto, jag hade på mig mina jeans legins och min turkosa polotröja samt utsläppt hår, ganska fint egentligen men mitt hår hade inte duchats sen 2 dagar sedan så det levde lite av sig själv.
sedan var det spexfoto, å jag såg då ut som på bilderna pluss attt jag hade en svart elgitarr som det lossnat strängar från, det var den ända gitarr läraren ville låna ut åt mig ...
hoppas att fotot blev bra iallafall :D

sedan när jag åkte hem, jag gick till busshållplatsen 14.45, så var det riktigt jobbigt! först fick jag vänta 20 minuter på bussen som skulle komma, fast detn egentligen skulle komma 15.00. sedan så när den hade åkt en bit (inte långt alls men det hade tagit sjukt lång tid att ta sig dit) så säger busschaufören att han tänker vända tillbaka till skärholmen så att vi kan ta tunnelbana till ett annat ställe istället eftersom trafiken är se pågrund av någon olycka på E4an.
sagt och gjort, vi kom tillbaka till skärholmen, jag hoppade på norsborg tåget (btw jg hadedå såklart kvar sminkningen så folk stirrade som faan) och tog det till Hallunda där jag precis missade bussen 708, jag satte mig och väntade i kylan, det skulle vara 20 minuter kvar tills bussen skulle gå igen härligt, det var 738 som skulle komma då. men de kom aldrig! jag satt jätte länge och väntade! jag fick sitta där  i typ 40 minuter och då kom istället 708, busschaufören där sa att 738 hade svårt att komma, typ satt fast eller så pågrund av E4an då.
när jag kom hem så var klockan 5.

kul att det ska ta 2 timmar att komma hem när det annars brukar ta ca 50 minuter allt som allt.

men sedan fick jag mat iallafall, biffstroganoff utan stroganoff, alltså bara själva köttbitarna och sedan makaroner mumsigt!

det jag hade i ansiktet förresten var då sårtatueringar som jag hade köpt på butricks med andrea, dem var omöjliga att få bort nästan! ´jag fick smeta på en massa duchcreme (som råkade hamna i ögat också) och sedan gnugga med båda naglar och snustorrt papper för att få bort det :O

men aja, vill man vara fin så får man lida pin :D

drag och slit!

Att döpa sitt barn till Mongolin



Kolla vad jag e grymm, jag ser rolig ut å ganska fräsch ändå...för att ha gymmat i typ 2 timmar :D wöööh everybody hurrar för pizza! FIESTA!!

Egentligen har inte bilden eller överskriften någonting med innehållet att göra, (ville mest visa att även fast jag e lite "större" så har jag synliga nyckelben, det brukar oftast vara pinnsmala..eller iallafall smalare människor än mig som har det)

Men rakt in på det jag ville säga!
Det känns som att alla mobbar alla hela tiden! man kan inte gå någonstans utan att se/höra sårande ord, inte kastade på mig utan på andra.
som tex. youtube, istället för att lägga roliga kommentarer till filmen så ska människor skriva kränkande saker till varandra, det handlar liksom inte om "filmen" längre.

För ett tag sedan så satt jag och kollade ett klipp med Jonas Gardell där han kallar Mark Levengood för mumintroll, och kommentarerna nedanför var först typ "haha ååh störtskön", jaa sånna i den stilen.
men sedan längre ner så var det värsta talet om rasim och nazism. hur kom människan in på det spåret av att titta på jonas gardell när han inte har sagt ett ända ord som antyder om kränkning!
Och määniskan som skrev var tydligen från irak/iran trakten...

men det tycker jag är väldigt vanligt, att på komiker klipp så är det alltid rasistiska kommentarer! särskillt till varnadra, tror jag läste på nåt klipp "du ska inte komma här å snacka skit, stick tillbaka dit du kom ifrån"

alltså jag tittar på roliga klipp för att de ska vara just det, roliga! men istället så får man läsa sådanna idiotiska kommentarer från idiotiska människor!
jag har bara lust att söka upp dessa människor å ge dem förbud att få se på youtube...dem e dumma i huvudet!

fast en del kommentarer kan jag skratta riktigt gott åt för att de e så larviga, man kan liksom inte ta åt sig åt deras ord som egentligen e menade som taskiga.

men jag stör mig på när de inte kan ta skämt som skämt, utan måste relatera det till rasism. efter tex. tjockis skämt, då e tydligen komikern värsta rassen å gillar inte tjocka människor. men herre gud! det var ett skämt, man menár fan inte allt man skämtar om..och varför ska människan som tittar ta åt sig när inte äns människan som skämtet var riktat mot gör det?


jag tror jag fått ur mig det jag ville ha sagt, har jävligt ont i huvudet just nu och har svårt att koncentrera mig :O

men imorrn e det skolfoto, pluss spex foto :D då ska jag vara en zombie rocka billy männsika tjing tjong tjang :D
önska mig lycka till ahahah

drag och slit!

RSS 2.0